Home / Justitie / Biciclist accidentat mortal în Rateșu Cuzei, după ce a ieșit pe drumul principal fără să se asigure

Biciclist accidentat mortal în Rateșu Cuzei, după ce a ieșit pe drumul principal fără să se asigure

Un biciclist în vârstă de 40 de ani a murit în urma unui accident petrecut pe raza localității Rateșu Cuzei, după ce a fost lovit în plin de un autoturism a cărui șofer nu a mai avut timp să frâneze la timp pentru a evita impactul. Conducătorul auto, care nu consumase alcool și care avea actele în regulă, este cercetat de polițiști pentru ucidere din culpă.

Accident mortal pe raza localității Rateșu Cuzei (Rebricea), de pe drumul județean DJ 248, din cauza neatenției unui biciclist. De altfel, acesta a și fost victima evenimentului rutier pentru că a ieșit intempestiv de pe un drum lăturalnic în artera principală care face legătura între județele Vaslui și Iași prin Rebricea. Lovit în plin de autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 67 de ani, din Laza, biciclistul a fost izbit de asfalt.

Un localnic a fost cel care sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat accidentul. Echipajul medical deplasat la intervenție nu a mai putut face nimic decât să constate decesul bărbatului de 40 de ani”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii l-au testat pe șofer, constatând că acesta nu consumase alcool. De asemenea, anchetatorii au stabilit că bărbatul de 40 de ani avea documentele în regulă. Cu toate acestea, polițiștii au întocmit dosar penal pe numele conducătorului auto pentru ucidere din culpă. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Iată ce minune: au ieșit polițiștii locali din mașini și s-au apucat de patrulat

Așa da! Polițiștii locali patrulează ...

Sancțiuni aplicate de polițiștii vasluieni în urma campaniei „Alcoolul conduce la tragedii – Povești fără happy-end”

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii ...

Scandalos! Parcul din centrul Bârladului, nerecomandat minorilor. Dar nici adulților

Scene scandaloase! De asta au ...

%d blogeri au apreciat: