Home / Invatamant / Olimpicii de la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad nu se dezmint. Elevii bârlădeni s-au impus din nou la Olimpiada Națională de Pedagogie și Psihologie

Olimpicii de la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad nu se dezmint. Elevii bârlădeni s-au impus din nou la Olimpiada Națională de Pedagogie și Psihologie

Rezultate excepționale, obținute de elevii Liceului Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad, la Olimpiada Națională de Pedagogie – Psihologie, desfășurată la Timișoara în perioada 2 – 5 mai.

Robert Romeo Nicoară, din clasa a X-a, a reușit să obțină premiul I la disciplina Psihologie generală. Elevul pregătit de prof. Daniela Marinescu a avut o lucrare foarte bună, ducând astfel mai departe tradiția liceului, știut fiind faptul că deși este un liceu cu puține clase de pedagogie, elevii săi au reușit în ultimii ani să obțină de fiecare dată premiul I.

Un alt premiu important, premiul II la disciplina psihopedagogie specială, a fost câștigat de Alice Beatrice Giușcă, elevă în clasa XII-a a liceului, pregătită de profesor Daniela Marinescu.

Liceul a obținut, de asemenea, la Olimpiada Națională de Pedagogie și Psihologie și două mențiuni, prin elevele Elena Manoliu, din clasa a XII-a, la disciplina Didactici inovative, și Florina Mălina Rusu, din clasa a IX-a, la disciplina Introducere în pedagogie, ambele pregătite de prof. Alina Năstase. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Lecții de pian gratuite, la Școala de Arte din Bârlad, oferite de profesorul Mihail Manciu în memoria soției sale

Inițiativă lăudabilă! Mihail Manciu, profesor ...

Șefe de promoție din Bârlad, primite cu brațele deschise de universități de prestigiu

Alice Beatrice Giușcă, șefa promoției ...

Ministerul Agriculturii finanțează activitatea Colegiului Agricol din Huși

Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir” Huși ...

%d blogeri au apreciat: