Home / Invatamant / Informații utile pentru elevii care vor să urmeze Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” Bârlad

Informații utile pentru elevii care vor să urmeze Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” Bârlad

Ziua Porților Deschise la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” Bârlad. Ieri, între orele 09:00 – 15:00, elevii claselor a VIII-a de la școlile gimnaziale din oraș, împreună cu diriginții, profesorii și părinții lor, au onorat invitația de a vizita Liceul Pedagogic „ Ioan Popescu”.

Aceștia au vizionat sălile de clasă, au admirat atelierele de specialitate si au vizita cabinetele, laboratoarele, sala de sport. Vizitatorii  au fost îndrumați de către elevii și profesorii liceului care le-au prezentat materiale și le-au furnizat informații importante despre fiecare specializare în parte. Viitorilor posibili elevi li s-au explicat detaliile cu privire la admiterea în clasa a IX-a.

Anul acesta, elevii liceului au pregătit pentru vizitatori multe surprize: jocuri de animație a grupului, piese de teatru, activități demonstrative sportive și artistice (plastice și muzicale), prezentarea unor produse realizate de către elevi. Aceste activități au ilustrat specificul fiecărui profil, reliefându-se unicitatea liceului printre liceele din județul Vaslui.

Pentru anul școlar următor 2019-2020, planul de școlarizare va cuprinde: profilul pedagogic – două clase de învățător-educator și o clasă de instructori de educație extrașcolară, profilul artistic – o clasă de arte plastice și decorative și o clasă de muzică și profilul sportiv – o clasă de rugby/atletism.

La toate specializările liceului, admiterea începe în perioada 13 – 14 mai 2019 când va avea loc înscrierea elevilor, urmând ca aceștia să susțină probele de aptitudini în perioada 15 – 17 mai 2019. (A.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Lecții de pian gratuite, la Școala de Arte din Bârlad, oferite de profesorul Mihail Manciu în memoria soției sale

Inițiativă lăudabilă! Mihail Manciu, profesor ...

Șefe de promoție din Bârlad, primite cu brațele deschise de universități de prestigiu

Alice Beatrice Giușcă, șefa promoției ...

Ministerul Agriculturii finanțează activitatea Colegiului Agricol din Huși

Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir” Huși ...

%d blogeri au apreciat: