Home / Social / Bătrân mort într-un incendiu în Vaslui. Pompierii au prevenit producerea a două explozii puternice

Bătrân mort într-un incendiu în Vaslui. Pompierii au prevenit producerea a două explozii puternice

Un bătrân de 87 de ani, din municipiul Vaslui, a murit în urma unui incendiu care i-a cuprins locuința sa din cartierul Gura Bustei. Pompierii, care nu au putut stabili din primele verificări o posibilă cauză a izbucnirii flăcărilor, au reușit să scoată la timp din casă două butelii care luaseră foc și care puteau provoca explozii ce ar fi putut afecta și locuințele învecinate.

Sfârșit cumplit pentru un bătrân care trăia de ani buni singur într-o casă din Gura Bustei. În vârstă de 87 de ani, bărbatul a fost găsit parțial carbonizat pe patul din camera în care dormea, după ce întreaga locuință i-a luat foc. Vecinii au observat incendiul când acesta se manifesta deja generalizat, sunând imediat la numărul de urgență 112 pentru a cere sprijinul pompierilor. Două autospeciale au fost trimise la intervenție, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă.

Vecinii au spus că au auzit și o explozie puternică, însă în locuință nu a fost identificată nicio sursă care ar fi putut conduce la deflagrație. În schimb, au fost găsite două butelii care ardeau și puteau provoca oricând o explozie, acestea fiind scoase, din fericire, la timp din interiorul imobilului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

După ce au lichidat incendiul, pompierii nu au putut stabili o posibilă cauză a ceea ce l-a declanșat. De asemenea, poliția va trebui să afle identitatea exactă a victimei, precum și vârsta acestuia, în condițiile în care nu a mai fost găsit nici un document, iar vecinii nu au putut spune dacă bătrânul avea rude. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Pandemia de coronavirus nu a diminuat munca la negru. Inspecția Muncii nu iartă!

de Dănuț CIOBANU  În luna februarie 2020, Inspecția Muncii ...

Tinerii fermieri din satele vasluiene sunt salvatorii produselor tradiționale

Produsele tradiționale continuă să fie în atenția fermierilor vasluieni. ...

Economia județului Vaslui este în colaps. Aproape jumătate din salariații din sectorul privat intră în șomaj

de Dănuț CIOBANU  La data de 2 aprilie 2020, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: