Google+
Home » Justitie » Permis de conducere fals depistat la controlul de frontieră

Permis de conducere fals depistat la controlul de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița cercetează un cetățean din Republica Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

Pe 07 mai, în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei cetățeanul din Republica Moldova D.V., în vârstă de 27 de ani, conducând un ansamblu de vehicule format din autovehicul marca Mercedes și remorcă, ambele înmatriculate în R. Moldova.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, persoana în cauză a prezentat și un permis de conducere cu însemnele autorităților din R. Moldova, valabil pentru categoriile ‘B’, ‘C’,’BE’ și ‘CE’ .

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că permisul nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, acesta fiind fals. Bărbatul figura în bazele de date ale autorităților din R. Moldova ca fiind posesorul unui permis de conducere valabil doar pentru categoria ‘B’.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun. (A.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: