Home / Justitie / Permis de conducere fals depistat la controlul de frontieră

Permis de conducere fals depistat la controlul de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița cercetează un cetățean din Republica Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

Pe 07 mai, în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei cetățeanul din Republica Moldova D.V., în vârstă de 27 de ani, conducând un ansamblu de vehicule format din autovehicul marca Mercedes și remorcă, ambele înmatriculate în R. Moldova.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, persoana în cauză a prezentat și un permis de conducere cu însemnele autorităților din R. Moldova, valabil pentru categoriile ‘B’, ‘C’,’BE’ și ‘CE’ .

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că permisul nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, acesta fiind fals. Bărbatul figura în bazele de date ale autorităților din R. Moldova ca fiind posesorul unui permis de conducere valabil doar pentru categoria ‘B’.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun. (A.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 43 de ani, descoperit plutind pe râul Tutova

Cadavrul unui bărbat de aproximativ ...

Ultima oră! Crimă la Pădureni!

O femeie de aproximativ 70 ...

Accident grav la ieșirea din Bârlad, unde un TIR s-a răsturnat de-a latul șoselei. Un tânăr a fost grav rănit

Accident grav în această dimineață ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: