Home / Social / Pasionații de automobilism off-road se vor întrece la Bârlad, duminică, la Cupa „Titi Aur”

Pasionații de automobilism off-road se vor întrece la Bârlad, duminică, la Cupa „Titi Aur”

de Mihaela NICULESCU

Bârlădeni, sunteți invitați la prima ediție a Cupei „Titi Aur” de automobilism off-road, organizată de Clubul bârlădean „Off-road” în parteneriat cu Primăria orașului. Duminică, începând cu ora 09.30, iubitorii acestui stil de automobilism sunt așteptați la linia de start, în Cotul Negru, unde a fost stabilit traseul de 6 km pentru trialul de off-road.

Prezența campionului bârlădean de raliuri Titi Aur în mijlocul pasionaților de automobilism pe teren accidentat, dar și printre susținători, este incertă.

„Voi face tot ce pot ca să ajung la Bârlad, dar nu sunt sigur că voi putea fi prezent, pentru că va trebui sa fiu la Mangalia la o competiție foarte importantă, organizată de Mihai Leu. În momentul în care am vorbit cu autoritățile locale despre Cupă nu fusese stabilită data exactă a concursului de la Mangalia, așa că nu știam că nu voi putea participa la Bârlad. Urez de pe acum succes participanților și mulțumesc organizatorilor care s-au gândit la mine și care m-au onorat acordând Cupei numele meu”, a declarat pentru Est News Titi Aur.

La competiția care va avea loc peste câteva zile se pot înscrie gratuit persoane peste 18 ani, pasionate de automobilism off-road. Reprezentanții Clubului „Off-road” Bârlad au declarat că până ieri s-au înscris în concurs 30 de automobiliști din Bârlad, Panciu, Iași și Buzău. Alături de acești concurenți vor participa și membri ai clubului organizator. Vor fi acordate premii pentru primii 3 câștigători din fiecare clasă, concursul desfășurându-se pe două clase, open și standard. Competiția va fi organizată într-un mod profesionist, concurenților dar și publicului spectator fiindu-le create condiții de securitate, în zonă fiind prezenți reprezentanți ai Poliției Locale, ai Jandarmeriei dar și un echipaj SMURD.

About Mihai Vasile

x

Check Also

Peste 5.700 de beneficiari de ajutoare de lemne pentru încălzirea locuinței în această iarnă în județ

Peste 5.700 de familii ori ...

Magazinul unui fost polițist din Vaslui, distrus de un incendiu

Magazinul unui fost polițist din ...

126 de bolnavi infectați cu HIV/SIDA sunt tratați în spitalele din Vaslui și Bârlad

de Dănuț CIOBANU În județul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: