Google+
Home » Justitie » Doi tineri răniți în urma unui carambol la Crasna, în care au fost implicate trei mașini

Doi tineri răniți în urma unui carambol la Crasna, în care au fost implicate trei mașini

Un accident petrecut la Crasna s-a soldat cu rănirea a doi tineri, de 22 și 25 de ani, ambii din localitatea Albești, după ce mașina în care se aflau a fost „prinsă” între alte două autoturisme. Șoferul vinovat de producerea evenimentului rutier, care nu a păstrat distanța regulamentară în mers, va fi anchetat de polițiști.
Weekend plin pentru agenții de la Rutieră. Pe lângă acțiunile de control din trafic, polițiștii au trebuit să intervină și la mai multe accidente, unul dintre acestea petrecându-se în apropriere de intersecția de la Crasna. Un șofer de 39 de ani, din Vaslui, care circula dinspre Huși spre Crasna, nu a păstrat distanța regulamentară în trafic și a intrat în plin în mașina care circula în fața, condusă de un tânăr de 22 de ani, din Albești. În urma impactului, autoturismul lovit a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde s-a tamponat cu o altă mașină, condusă de un tânăr de 20 de ani, din Costești.
„Accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane, respectiv șoferul de 22 de ani și un pasager, în vârstă de 25 de ani, ambii din Costești. Niciunul din conducătorii auto nu consumaseră băuturi alcoolice și toți aveau documentele în regulă”, ne-a precizat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.
Șoferul de 29 de ani care a provocat accidentul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: