Home / Justitie / Un taximetrist s-a sinucis într-un apartament din centrul Vasluiului. Tânărul de 31 de ani a fost găsit de mama sa

Un taximetrist s-a sinucis într-un apartament din centrul Vasluiului. Tânărul de 31 de ani a fost găsit de mama sa

Un taximetrist în vârstă de 31 de ani și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se în apartamentul în care locuia împreună cu mama sa. De altfel, femeia a fost cea care l-a găsit atârnat în ștreang în momentul în care a venit acasă de la spital.
Tragedie pentru o femeie din Vaslui, după ce fiul său de 31 de ani s-a sinucis. Taximetrist și fără a avea propria familie, Robert Agafiței s-a spânzurat în apartamentul situat în centrul municipiului Vaslui. Trupul acestuia a fost descoperit chiar de către mama sa, care se întorsese de la un spital din județul Bacău unde fusese internată. În prealabil, femeia își sunase de mai multe ori fiul pe telefonul mobil, fără ca tânărul să răspundă.
“Un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui a constatat decesul bărbatului. Cadavrul acestuia a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei pentru stabilirea exactă a cauzei decesului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.
Polițiștii, care nu au găsit niciun bilet de adio asupra tânărului, au întocmit dosar penal, conform procedurilor, pentru moarte suspectă. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Reguli drastice pentru firmele care realizează lucrări funerare în cimitirele bârlădene

Gata cu harababura! Conducerea Direcției ...

Investiții de proporții la Epureni

La Epureni sunt deschise mai ...

Gospodărie cuprinsă de flăcări în comuna Duda Epureni. O bucătărie de vară a ars complet, fără a exista victime

O gospodărie particulară din localitatea ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: