Home / Social / Bărbat decedat de mai multe zile, găsit în casă de pompieri

Bărbat decedat de mai multe zile, găsit în casă de pompieri

Cadavrul unui bărbat din municipiul Bârlad care decedase de mai multe zile, a fost găsit de pompierii bârlădeni, în apartamentul acestuia, din blocul H1-3, din zona centrală a Bârladului

Descoperirea a fost făcută după ce vecinii bărbatului au anunțat la numărul unic de urgență 112 faptul că acesta nu mai fusese văzut de mai multe zile.

“Detașamentul Bârlad a fost solicitat să intervină pentru deblocarea unei persoane dintr-un apartament al unui bloc din municipiul Bârlad, după ce vecinii au apelat la 112, susținând că proprietarul apartamentului nu a mai fost văzut de cel puțin o săptămână. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, subofițerii folosind o scară culisabilă pentru a pătrunde în apartament. Pătrunderea s-a făcut prin balcon. După intrarea în apartament, pompierii l-au găsit într-un dormitor pe proprietarului apartamentului, decedat, în stare de descompunere”,  a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui. (Paul ALEXA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Angajările la DGASPC, suspendate până la adoptarea bugetului instituției

Austeritate la DGASPC Vaslui! Deși Direcția ...

Criza de mecanizatori paralizează activitățile din agricultura județului Vaslui

de Dănuț CIOBANU  Agricultura județului Vaslui ...

A murit profesoara Elena Brașoveanu!

Veste tristă și neașteptată pentru cadrele ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: