Home / Invatamant / Cele mai mari premii la Olimpiada Națională a Animatorilor, câștigate de Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad

Cele mai mari premii la Olimpiada Națională a Animatorilor, câștigate de Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad

Primul loc la Olimpiada Națională a Animatorilor, desfășurată în perioada 8-12 mai la Odorheiu Secuiesc, a fost câștigat de echipajul Liceului Pedgaogic „Ioan Popescu” din Bârlad.

Elevii Ștefan Enache, Larisa Ioana Oprea și Maria Magdalena Rusu, din clasa a XI-a P1, au avut cea mai bună prestație la secțiunea Divertisment și au fost răsplătiți cu premiul I. De asemenea, Ștefan Enache a primit și premiul pentru animator de elită, deoarece s-a remarcat prin calitățile sale: capacitatea de comunicare cu grupul, abilități de antrenare și mobilizare a participanților, bun orator.

Profesorii coordonatori ai acestor elevi olimpici sunt Daniela Marinescu și Alina Mihaela Năstase.

„Această olimpiadă, destinată liceelor pedagogice, valorifică competențele elevilor de a organiza și desfășura activități cu grupuri mari și de a le insufla buna dispoziție, dezvoltându-le în același timp o serie de abilități personale și sociale. Participarea la olimpiadă presupune parcurgerea a două probe: proba A, în care elevii prezintă un proiect de activitate desfășurată pe parcursul anului școlar în curs și proba B, în care elevii extrag un joc și îl desfășoară cu grupul de beneficiari, respectând o multitudine de criterii. Astfel, echipajul Liceului Pedagogic «Ioan Popescu» a obținut punctajul maxim de 100 de puncte la prezentarea proiectului Senzo – Bucuria, moment rar întâlnit în istoria olimpiadei. Ne amintim cu siguranță Târgul Senzo – Bucuria, desfășurat pe 31 martie 2019 în Grădina Publică Bârlad, care a adus zâmbete câtorva sute de bârlădeni. Mulțumim pe această cale tuturor elevilor și profesorilor care s-au implicat în desfășurarea acestei activități, care a presupus pregătirea foarte multor materiale. Și la proba practică elevii liceului nostru s-au descurcat de minune, astfel încât au fost primii în clasament.”, ne-a declarat Daniela Marinescu, director adjunct al liceului și unul dintre profesorii coordonatori.

Dacă anul trecut echipajul liceului a obținut o mențiune la Olimpiada Națională a Animatorilor, anul acesta, au reușit să urce pe prima treaptă a podiumului. De asemenea, au reușit să obțină și premiul animatorului de elită, pe care l-au câștigat și anul trecut. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Elevii și studenții merituoși din Banca, sprijiniți de Primărie cu burse

Premieră, în rândul primăriilor din județul Vaslui! Peste o ...

In Memoriam C. D. Zeletin, la Academia Bârlădeană

Momente emoționante, duminică 1 Martie, la reuniunea lunară a ...

Mărțișoarele create de copiii de la CSC 2 au ajuns la sute de bârlădeni

Peste 500 de mărțișoare au fost confecționate și valorificate, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: