Home / Social / Un bătrân de 69 de ani a murit după ce a fost înțepat de un roi de albine

Un bătrân de 69 de ani a murit după ce a fost înțepat de un roi de albine

Un bătrân din Vulturești a murit, marți după-amiază, după ce a fost înțepat de zeci de ori de un roi de albine în timp ce se afla pe un teren agricol, unde făcea lucrări specifice sezonului într-o vie proprietate a sa. La sesizarea echipajelor medicale, polițiștii vor trebui să-l identifice pe proprietarul albinelor care au provocat tragedia.

Sfârșit cumplit pentru un bărbat de 69 de ani, din localitatea Vulturești. Bătrânul se afla pe un câmp din apropierea satului unde efectua lucrări specifice de sezon într-o vie proprietate a sa când a fost atacat de un roi de albine. Înțepat de zeci de ori de insecte, bărbatul s-a prăbușit la pământ și, în scurt timp, a intrat în șoc anafilactic.

O rudă cu care se afla pe câmp a sunat la numărul de urgență 112 și a cerut ajutorul unui echipaj medical. Dispecerul de serviciu a decis să trimită atât o ambulanță cu asistentă, aflată într-o substație mult mai apropiată de locul incidentului, cât și autospeciala de terapie intensivă mobilă cu medic, de la Vaslui. Primul echipaj, care a ajuns în șase minute la caz, l-a găsit pe bărbatul de 69 de ani în stop cardio-respirator.

Echipajele medicale deplasate la caz au efectuat manevrele specifice de resuscitare, însă fără niciun rezultat, după aproximativ o oră de eforturi fiind declarat decesul. Conform procedurilor, cadavrul bărbatului va fi preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Polițiștii au început o anchetă în acest caz pentru identificarea proprietarului albinelor care l-au înțepat pe bărbatul de 69 de ani.

About Simona Vasile

x

Check Also

Dați la o parte mașina! Nu se vede trecerea de pietoni!

Dați la o parte mașina! ...

Bărbat acuzat că a abuzat fetița pe care o avea în plasament. Șocată, soția a încercat să se sinucidă

de Daniel MICU O intamplare ...

Bârlădeni, în weekend dormiți liniștiți! S-a stricat elicopterul!

Bârlădenii cărora zgomotul elicopterului care ...

%d blogeri au apreciat: