Home / Social / Cum a pus pe jar autoritățile un bărbat din Tanacu care a sunat la 112 și a spus că s-a rătăcit într-o pădure

Cum a pus pe jar autoritățile un bărbat din Tanacu care a sunat la 112 și a spus că s-a rătăcit într-o pădure

Autoritățile au fost în alertă, marți, timp de câteva ore, după ce un bărbat de 64 de ani a sunat la 112 pentru a spune că este rătăcit într-o pădure din Tanacu. Din primele verificări, se pare că bărbatul, găsit de pompieri și jandarmi, a plecat luni seara de la un bar din sat și apoi s-a rătăcit, fără a mai ajunge acasă.

Un bărbat din Tanacu a reușit ”performanța” de a pune pe jar autoritățile pe motiv că s-ar fi pierdut într-o zonă pe care nu o cunoaște. Inițial, individul de 64 de ani a vorbit la telefon cu un consătean pe care l-a rugat să-i anunțe rudele din Vaslui pentru a cere sprijin la poliție pe motiv că nu știe cum să ajungă acasă. Atât neamurile bărbatului cât și acesta au sunat la 112 pentru a spune despre dispariția sa. Numai că, atunci când cei de la dispecerat discutau cu individul, convorbirea s-a întrerupt, cel mai probabil din cauza descărcării bateriei telefonului. În consecință, în baza puținelor informații pe care le deținea, un grup de zece pompieri, jandarmi și angajați ai Primăriei Tanacu au început să-l caute pe bărbat.

După aproximativ o oră de scotociri prin pădurea indicată, persoana dată dispărută a fost găsită într-o lizieră de salcâmi. Starea sa de sănătate era una bună, fiind condusă la locuința sa”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Bărbatul de 64 de ani a fost incoerent atunci când a fost întrebat ce a făcut pe toată perioada dispariției sale. De altfel, el a mai dispărut și în trecut de la domiciliu chiar și pentru o săptămână. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Se lucrează de zor la Oltenești. Autoritățile locale vor și gaze pentru locuitori.

Autoritățile locale din Oltenești continuă investițiile în infrastructură și ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: