Home / Administratie / În două săptămâni, Primăria Bârlad nu a reușit să înlocuiască un stâlp în pericol de prăbușire, dar ne asigură că l-au pozat

În două săptămâni, Primăria Bârlad nu a reușit să înlocuiască un stâlp în pericol de prăbușire, dar ne asigură că l-au pozat

Atenție, pericol de prăbușire! Un stâlp de iluminat public de pe Bulevardul Epureanu stă să cadă după ce, de Paște, o mașină l-a lovit în timpul unei manevre de ieșire cu spatele din parcare. De atunci, stâlpul a rămas proptit în doar câteva fire de armătură, iar o lovitură mai zdravănă l-ar putea doborî.

Vecinii de la blocurile din jur au declarat că stâlpul ar fi în administrarea Telekom, dar reprezentanții IPJ au infirmat acest lucru. Stâlpul este chiar în grija Primăriei Bârlad.

În urma evenimentului petrecut în urmă cu două săptămâni, când un conducător auto a lovit în plin un stâlp de iluminat public din Bârlad, s-au făcut actele de constatare și a fost informată Primăria, în administrarea căreia se află stâlpul”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Deși au trecut două săptămâni, Primăria nu a luat nicio măsură pentru a evita producerea unor pagube materiale sau chiar victime în cazul unei eventuale prăbușiri a stâlpului șubrezit.

Contactați de reporterul Est News, reprezentanții Primăriei au declarat că știu despre ce este vorba, că au făcut fotografii la fața locului și că în următoarele zile vor înlocui stâlpul afectat cu unul nou. (Simona MIHĂILĂ)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Peste 5.700 de beneficiari de ajutoare de lemne pentru încălzirea locuinței în această iarnă în județ

Peste 5.700 de familii ori ...

Magazinul unui fost polițist din Vaslui, distrus de un incendiu

Magazinul unui fost polițist din ...

126 de bolnavi infectați cu HIV/SIDA sunt tratați în spitalele din Vaslui și Bârlad

de Dănuț CIOBANU În județul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: