Home / Social / ”Serbarea Florilor”, o nouă ediție în week-end, în Centrul Civic din Vaslui

”Serbarea Florilor”, o nouă ediție în week-end, în Centrul Civic din Vaslui

Primăria Vaslui va organiza, la sfârșitul acestei săptămâni, cea de-a patra ediție a Serbării Florilor, eveniment la care vor participa nu mai puțin de 31 de producători și comercianți de plante ornamentale, pomi și flori din întreaga țară și din Republica Moldova. Manifestarea va fi întregită, sâmbătă seara, de un spectacol oferit de artișii Asociației MuzArt Vaslui.

Centrul municipiului Vaslui se va umple din nou de verdeață și culoare pe durata a trei zile, atât cât va dura în acest an Serbarea Florilor. Expoziția cu vânzare va începe încă de vineri, de la ora 9, și va ține până duminică după-amiază, timp suficient pentru iubitorii de flori să-și încânte privirile sau să-și procure plantele pe care și le doresc în locuințe sau grădină. De altfel, așa cum s-a întâmplat și la ediții anterioare, cele mai frumoase aranjamente realizate de specialiști în domeniu vor fi realizate în foaierul Casei de Cultură ”Constantin Tănase” Vaslui.
”Instituții cu tradiție, cum ar fi facultatea de horticultură Iași sau Grădina Botanică Galați, ne onorează cu prezența și în acest an, la fel ca primăriile din Pitești, Ploiești, Bârlad, Huși și chiar București. În plus, avem și o prezență internațională, dacă putem spune așa, un expozant din Republica Moldova”, ne-a declarat viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacșu.
Cei peste 30 de producători și comercianți care au confirmat participarea la Serbarea Florilor vor expune plante ornamentale, flori, diferite soiuri de arbori, pomi fructiferi, răsaduri și plante suculente, dar și utilaje specifice grădinăritului. Întreaga atmosferă din Piața Civică va fi întregită de artiștii Asociației MuzArt Vaslui care, sâmbătă seara, între orele 19 și 21, vor oferi un concert festiv vocal-instrumental. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Sectorul zootehnic din județul Vaslui este în pragul falimentului

de Dănuț CIOBANU Crescătorii de ...

Șanse de angajare mai mici și discriminare la locul de muncă pentru bolnavii de cancer din județul Vaslui

Pe lângă problemele medicale și ...

Negocieri politice pentru împărțirea ultimilor bani din fondul la dispoziția CJ Vaslui

de Dănuț CIOBANU Consilierii din ...

%d blogeri au apreciat: