Home / Sanatate / Bârlădean de 63 de ani, la un pas de moarte la Serviciul de Înmatriculări după ce a suferit un infarct 

Bârlădean de 63 de ani, la un pas de moarte la Serviciul de Înmatriculări după ce a suferit un infarct 

Un bărbat de 63 de ani, din Bârlad, a fost salvat de la moarte de un echipaj de terapie intensivă mobilă după ce inima i-a încetat să-i mai bată timp de câteva zeci de minute. Incidentul s-a petrecut în incinta Serviciului de Înmatriculări Vaslui, acolo unde bârlădeanul se dusese pentru a-și radia o mașină. 

La un pas de tragedie în incinta Serviciului de Înmatriculări Vaslui, din Crucea Gării, acolo unde un bârlădean a suferit un infarct. Bărbatul era programat la ghișeu la ora 14.40, însă a ajuns cu cinci minute mai devreme. După ce a urcat treptele de la scara exterioară a clădiri, bărbatul s-a prăbușit din picioare imediat ce a intrat pe ușa Serviciului de Înmatriculări. Martorii au apelat serviciul de urgență 112, fiind chemat un echipaj medical.

“Bărbatul a căzut din picioare cel mai probabil din cauza efortului depus pentru a urca scările. Avea si o tăietură mare pe piept, ceea ce este posibil să fi avut probleme medicale. Din fericire, în urma manevrele de resuscitare, bărbatului i-a revenit pulsul, după ce a fost în stop cardio-respirator“, ne-a declarat șeful  Serviciului de Înmatriculări Vaslui, Dumitru Tăbăcaru.

Stabilizat de către medicul echipajului de terapie intensivă mobilă, bârlădeanul de 63 de a ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Economia județului Vaslui este în colaps. Aproape jumătate din salariații din sectorul privat intră în șomaj

de Dănuț CIOBANU  La data de 2 aprilie 2020, ...

Bătălia #COVID19, în laborator. Pfizer pune la dispoziție toate facilitățile de care dispune în lupta cu noul coronavirusMaria Dida

Pfizer se alătură luptei împotriva noului coronavirus și anunță ...

#COVID-19. Ce este testarea “drive through” și cum funcționează centrele de screening de acest tip?Dr. Amelia Voinea

Testarea reprezintă un element crucial pentru a înțelege și ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: