Home / Justitie / Criminalul din Sărățeni a fost reținut și propus pentru arestare preventivă

Criminalul din Sărățeni a fost reținut și propus pentru arestare preventivă

Bărbatul din Sărățeni, care și-a ucis consăteanul marți seara, va ajunge acolo unde merită, după gratii.

”S-a dispus ieri, începând cu ora 15, reținerea unui bărbat de 24 de ani din Sărățeni, pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Acesta a lovit în mod repetat cu mâinile, picioarele și cu o sapă pe un consătean de-al său în vârstă de 39 de ani. Pe fondul consumului de alcool, s-au luat la ceartă, motivul fiind necunoscut deocamdată. Astăzi, bărbatul în cauză va fi propus pentru arestare preventivă”, a declarat, pentru Est News, prim-procurorul Sorin Armeanu, care se ocupă de caz.

Acesta a mai precizat că autorul omorului de marți este trimis în judecată și în alte dosare. În luna ianuarie individul certat cu legea a mai bătut doi cetățeni, unul suferind leziuni foarte grave, pentru care a fost internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Vecinii criminalului spun că și tatăl acestuia a avut aceleași apucături. A stat închis 11 ani pentru că și-ar fi omorât ginerele.

Vă reamintim că echipajul de la Ambulanță care a ajuns la locul crimei a găsit victima în spatele porții gospodăriei sale, într-o baltă de sânge, cu otoragie și plagă retro-auriculară dreapta, fără puls și fără respirație. Bărbatul ucis de consăteanul său nu era căsătorit, era un om harnic, dar consumator de alcool, ca și agresorul. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Sectorul zootehnic din județul Vaslui este în pragul falimentului

de Dănuț CIOBANU Crescătorii de ...

Șanse de angajare mai mici și discriminare la locul de muncă pentru bolnavii de cancer din județul Vaslui

Pe lângă problemele medicale și ...

Negocieri politice pentru împărțirea ultimilor bani din fondul la dispoziția CJ Vaslui

de Dănuț CIOBANU Consilierii din ...

%d blogeri au apreciat: