Google+
Home » Social » Iată cu ce activități sunt așteptați bârlădenii la Noaptea Muzeelor

Iată cu ce activități sunt așteptați bârlădenii la Noaptea Muzeelor

Noaptea Muzeelor la Bârlad debutează sâmbătă, 18 mai, cu o Serată muzeală sub genericul ”Poveste în ramă”. Evenimentul se va desfășura la sediul Muzeului ”Vasile Pârvan”, din strada Republicii 235 (BASA), cu începere de la ora 18.00 și este destinat, îndeosebi, copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani.

La ora 19.30, la sediul central al instituției, va avea loc vernisajul expoziție ”(R)evoluție personală”, a pictorului  bârlădean Nelu Grădeanu. La ora 20.30, la Pavilionul expozițional ”Marcel Guguianu”, publicul meloman este invitat la un concert  – conferință, desfășurate sub genericul Oedipe – pe înțelesul tuturor, susținute de baritonul Ștefan Ignat, prim solist al Operei Române și pianista Vasilica Stoiciu Frunză.

Noaptea Muzeelor la Bârlad continuă, pentru publicul interesat, de la  orele 21.00, cu observații astronomice cu ajutorul telescoapelor din dotarea instituției.  

Programul de vizitare, al expozițiilor permanente și temporare, găzduite cu prilejul Nopții Muzeelor,  în cele trei locații va începe la ora 20.00 și se va încheia la ora 1.00, iar intrarea este liberă, informează conducerea muzeului bârlădean. (A.P.)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: