Google+
Home » Social » Un bărbat din Băcani s-a spânzurat după ce intrase într-o depresie în urma despărțirii de soție

Un bărbat din Băcani s-a spânzurat după ce intrase într-o depresie în urma despărțirii de soție

Un bărbat de 64 de ani, din localitatea Drujești (Băcani), și-a pus capăt zilelor, cel mai probabil în urma depresiei în care căzuse pe fondul despărțirii de soția sa. De altfel, femeia a fost cea care l-a găsit atârnat în ștreang de un nuc din grădina locuinței sale.

Sinuciderile specifice în special perioadei de primăvară se țin lanț în județul nostru. La câteva zile după ce un tânăr taximetrist s-a spânzurat în apartamentul său, un alt bărbat, aflat în pragul pensionării, a decis să-și încheie socotelile cu viața. Astfel, vasluianul de 64 de ani a recurs la aceeași metodă de sinucidere, punându-și ștreangul de gât. Chiar dacă nu a lăsat un bilet de adio, se pare că acesta se afla într-o stare de depresie, instalată după divorțul de soția sa. De altfel, femeia a fost cea care l-a văzut ultima dată în viață în dimineața tragediei, dar și cea care l-a găsit spânzurat. Ea nu a mai avut puterea să sune la numărul de urgență 112, apelând la o vecină.

Echipajul medical deplasat la caz a constatat că bărbatul avea semnele cadaverice instalate astfel încât nu a mai efectuat manevrele de resuscitare. Conform procedurii, a fost sesizată Poliția pentru a prelua cazul”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Polițiștii ajunși la fața locului au început cercetările în acest caz, fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: