Home / Social / Un sfârșit de săptămână plin de culoare, muzică și evenimente culturale în municipiul reședință de județ

Un sfârșit de săptămână plin de culoare, muzică și evenimente culturale în municipiul reședință de județ

Primăria Vaslui continuă în luna mai tradiția evenimentelor culturale, educative și sportive dedicate întregii comunități. Geanina Tofan, purtător de cuvânt al Primăriei Vaslui, a spus că după activitățile organizate cu ocazia zilelor de 1 și 2 Mai, municipalitatea are pregătite alte activități pentru cetățenii orașului.

„Avem o agendă de evenimente plină de surprize plăcute, pentru toți vasluienii iubitori de culoare și sunet. Ziua de joi, 16 mai, va începe cu sfințirea capelei cu Hramul ”Sf. Mare Mucenic Tămăduitor Pantelimon și Sfântul Apostol Andrei” din cadrul DGASPC Vaslui. La eveniment va participa și Corala bărbătească Armonia, susținând vocal solemnitatea momentului religios. Știm că vasluienii au apreciat de fiecare dată prestația extraordinară a celor 25 de membri ai coralei și repertoriul lor foarte diversificat, astfel încât joi, 16 mai, de la ora 18.00, invităm iubitorii de frumos la un spectacol de muzică folclorică al coralei și orchestrei folclorice Dinertis în Parcul Copou. În caz de vreme nefavorabilă, concertul se va ține în Casa de Cultură a Sindicatelor Vaslui, în limita locurilor disponibile”, a spus Geanina Tofan.

Vineri, 17 mai, la Casa de Cultură Vaslui, va avea loc Festivalul concurs de dans și gimnastică „Ritmurile Tinereții”, urmând ca la Sala Sporturilor să se desfășoare „Miss Boboc pe oraș„.

„Tot în cursul de vineri, centru orașului va fi inundat de splendoarea Serbării Florilor, ediția a IV-a. În acest an, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor Vaslui vor fi 8 expozanți instituții publice din țară, iar în Centrul Civic vor fi prezenți peste 30 de producători și comercianți de plante ornamentale, flori, diferite soiuri de arbori, pomi fructiferi, răsaduri și plante suculente, dar și utilaje specifice grădinăritului”, a mai spus Geanina Tofan.

Maratonul de spectacole se va încheia sâmbătă, 18 mai, de la ora 19.00 la ora 21.00, când pe scena din Centrul Civic vor concerta artiștii Asociației MuzArt Vaslui, într-un concert festiv vocal-instrumental, sub îndrumarea prof. Beniamin Harii. (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Primarul Boroș promite bârlădenilor un ambulatoriu extins și dotat corespunzător. Despre un nou corp de spital, niciun cuvânt, deși promitea acest lucru în urmă cu câteva luni

Spitalul din Bârlad va avea peste trei ani un ...

Se lucrează de zor la Oltenești. Autoritățile locale vor și gaze pentru locuitori.

Autoritățile locale din Oltenești continuă investițiile în infrastructură și ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: