Home / Justitie / Bărbat cu dublă cetățenie, căutat de autoritățile din Cehia, depistat la controlul de frontieră

Bărbat cu dublă cetățenie, căutat de autoritățile din Cehia, depistat la controlul de frontieră

Polițiștii de frontieră de la Albița au  depistat și predat autorităților competente un bărbat cu dublă cetățenie, căutat de autoritățile din Cehia pentru săvârșirea de infracțiuni contra ordinii și siguranței publice, pe teritoriul Cehiei.

Ieri, în jurul orei 06.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-a prezentat pentru efectuarea  formalităților de control, pentru a intra în țară, C.D., cu cetățenie  română și R. Moldova, în vârstă de 22 de ani, ca pasager într-un microbuz ce avea destinația Vaslui.

La controlul de frontieră, s-a constatat că pe numele  tânărului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare și  predare sau extrădare emisă de autoritățile din Cehia, la data de  08 mai, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni contra  ordinii și siguranței publice, pe teritoriul Cehiei.    Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun. (A.P.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Trenul cu locomotivă tricoloră va fi întâmpinat și în acest an de bârlădeni

Trenul Unirii va sosi și astăzi ...

Sponsorizare de 10.000 lei pentru CSC nr.2 Bârlad

Lăudabil! Curtea Complexului de Servicii Comunitare ...

Angajările la DGASPC, suspendate până la adoptarea bugetului instituției

Austeritate la DGASPC Vaslui! Deși Direcția ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: