Home / Justitie / Bărbat cu dublă cetățenie, căutat de autoritățile din Cehia, depistat la controlul de frontieră

Bărbat cu dublă cetățenie, căutat de autoritățile din Cehia, depistat la controlul de frontieră

Polițiștii de frontieră de la Albița au  depistat și predat autorităților competente un bărbat cu dublă cetățenie, căutat de autoritățile din Cehia pentru săvârșirea de infracțiuni contra ordinii și siguranței publice, pe teritoriul Cehiei.

Ieri, în jurul orei 06.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-a prezentat pentru efectuarea  formalităților de control, pentru a intra în țară, C.D., cu cetățenie  română și R. Moldova, în vârstă de 22 de ani, ca pasager într-un microbuz ce avea destinația Vaslui.

La controlul de frontieră, s-a constatat că pe numele  tânărului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare și  predare sau extrădare emisă de autoritățile din Cehia, la data de  08 mai, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni contra  ordinii și siguranței publice, pe teritoriul Cehiei.    Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun. (A.P.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Vacanțe în extrasezon, reduse cu până la 70%, pentru vasluienii care aleg “Litoralul pentru toți”

Cei care nu au ajuns ...

Cartierul Complex Școlar rămâne fără apă potabilă

Astăzi, în cartierul bârlădean Complex ...

Bătrân din Vaslui, lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni din zona Școlii nr. 9

Un barbat in varsta de ...

%d blogeri au apreciat: