Google+
Home » Justitie » Un tânăr de 27 de ani s-a spânzurat, iar după trei ore, mama lui s-a aruncat de pe pasarela din Gara Vaslui

Un tânăr de 27 de ani s-a spânzurat, iar după trei ore, mama lui s-a aruncat de pe pasarela din Gara Vaslui

Tragedie fără margini, în această după-amiază! Un tânăr de 27 de ani a fost găsit spânzurat într-o lizieră din vecinătatea municipiului Vaslui, fără ca acesta să fi lăsat vreun bilet de adio. La doar câteva ore, mama vasluianului s-a aruncat de pe pasarela din gara din oraș, fiind găsită în stop cardio-respirator de echipajul medical deplasat la caz.

Tragedie fără margini pentru o familie din Vaslui, după ce un tânăr a fost găsit spânzurat într-o pădure din apropiere de municipiul reședință. Trupul vasluianului de 27 de ani atârnat în ștreang a fost găsit de către o femeie care trecea prin zona Cantonului Silvic Delea, aceasta sunând la numărul de urgență 112. Echipajul medical al Serviciului de Ambulanță Vaslui deplasat în zona indicată a constatat decesul tânărului, motiv pentru care a fost anunțată Poliția.

În acest caz, nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului. Însă, conform procedurilor, s-a deschis dosar pentru infracțiunea de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

La aproximativ trei ore de la descoperirea cadavrului, mama tânărului s-a aruncat în gol de la câțiva metri înălțime de pe pasarela pietonală din Stația CFR Vaslui. Echipajul de terapie intensivă mobilă a găsit-o pe vasluianca de 59 de ani în stop cardio-respirator, efectuând manevre de resuscitare. (Ionuț PREDA)

Citeste si: Vasluianul Petrică Stavăr și-a pus capăt zilelor, iar mama lui s-a sinucis în aceeași zi, nesuportând durerea provocată de moartea fiului

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: