Home / Justitie / Un tânăr de 27 de ani s-a spânzurat, iar după trei ore, mama lui s-a aruncat de pe pasarela din Gara Vaslui

Un tânăr de 27 de ani s-a spânzurat, iar după trei ore, mama lui s-a aruncat de pe pasarela din Gara Vaslui

Tragedie fără margini, în această după-amiază! Un tânăr de 27 de ani a fost găsit spânzurat într-o lizieră din vecinătatea municipiului Vaslui, fără ca acesta să fi lăsat vreun bilet de adio. La doar câteva ore, mama vasluianului s-a aruncat de pe pasarela din gara din oraș, fiind găsită în stop cardio-respirator de echipajul medical deplasat la caz.

Tragedie fără margini pentru o familie din Vaslui, după ce un tânăr a fost găsit spânzurat într-o pădure din apropiere de municipiul reședință. Trupul vasluianului de 27 de ani atârnat în ștreang a fost găsit de către o femeie care trecea prin zona Cantonului Silvic Delea, aceasta sunând la numărul de urgență 112. Echipajul medical al Serviciului de Ambulanță Vaslui deplasat în zona indicată a constatat decesul tânărului, motiv pentru care a fost anunțată Poliția.

În acest caz, nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului. Însă, conform procedurilor, s-a deschis dosar pentru infracțiunea de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

La aproximativ trei ore de la descoperirea cadavrului, mama tânărului s-a aruncat în gol de la câțiva metri înălțime de pe pasarela pietonală din Stația CFR Vaslui. Echipajul de terapie intensivă mobilă a găsit-o pe vasluianca de 59 de ani în stop cardio-respirator, efectuând manevre de resuscitare. (Ionuț PREDA)

Citeste si: Vasluianul Petrică Stavăr și-a pus capăt zilelor, iar mama lui s-a sinucis în aceeași zi, nesuportând durerea provocată de moartea fiului

About Simona Vasile

x

Check Also

Coronavirusul dă peste cap Târgul de Primăvară. Mai multe activități dedicate mărțișorului au fost anulate

de Dănuț CIOBANU  Epidemia de coronavirus care se extinde ...

Pensionarii vor pensii mai mari și contestă la Tribunalul Vaslui deciziile de pensionare

de Dănuț CIOBANU  Zeci de pensionari au formulat contestații ...

Festivalul de Umor ”Constantin Tănase” se va desfășura în anul 2020 în două etape

Prima etapă a festivalului de umor se va desfășura ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: