Home / Administratie / Întreg Vasluiul, fascinat de simfonia de culori a ”Serbării Florilor”

Întreg Vasluiul, fascinat de simfonia de culori a ”Serbării Florilor”

Cea de-a patra ediție a ”Serbării Florilor”, organizată pe toată durata week-end-ului în centrul municipiului Vaslui, a fost, la fel ca și la edițiile anterioare, o nouă reușită pentru autoritățile vasluiene. Pe durata celor trei zile de expoziție cu vânzare, mii de iubitori ai florilor, și nu numai, au trecut prin Piața Civică unde au fost fascinați de varietatea plantelor expuse.

Piața Civică a municipiului Vaslui a fost din nou plină de culoare, dată de această dată, la propriu, de multitudinea de flori și plante ornamentale prezentate în standuri de cei 32 de expozanți prezenți la evenimentul anual organizat în luna mai de primărie, ”Serbarea Florilor”. Cele trei zile de expoziție au fost pentru vizitatori și un bun prilej să-și cumpere ceea ce le-au încântat ochii cel mai mult ori să facă la firmele specializate comandă de gazon sau instrumente pentru grădinărit.
Startul evenimentului a fost dat, așa cum era și firesc, de primarul Vasluiului, Vasile Pavăl, care a prefigurat, parcă, ceea ce urma să se întâmple în centrul orașului pe care-l administrează: ”Această manifestare a devenit una de tradiție, ajunsă, iată, la a patra ediție. Ne plac florile, ne plac și oamenii care vin să le vadă, să le aprecieze, să le cumpere. Sper ca vasluienii să vină în număr mare și să vadă atât aranjamentele expozanților, cât și răsadurile, florile și celelalte produse ale celor 25 de agenți economici și șapte instituții care participă la acest eveniment”.
Așa cum s-a întâmplat și la ediții anterioare, cele mai frumoase aranjamente au fost realizate în foaierul Casei de Cultură ”Constantin Tănase” Vaslui de către specialiști ai unor instituții precum Facultatea de Horticultură Iași, Grădina Botanică Galați, Goscom Vaslui și mai multe primării, respectiv Pitești, Bârlad și Huși. Întreaga atmosferă din Piața Civică a fost întregită într-una din seri de artiștii Asociației MuzArt Vaslui cu un concert festiv vocal-instrumental. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Programul Tomata continuă și în 2020

Producătorii de tomate în spații protejate vor beneficia și ...

Bărbat din Stănilești, arestat pentru ultraj, după ce a agresat doi agenți de Poliție

Un bărbat de 39 de ani a ajuns după ...

Tânăr fără permis, arestat după ce a furat o mașină din Huși cu care apoi s-a plimbat nestingherit

Un tânăr de 28 de ani, din județul nostru, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: