Home / Social / Premierul Dăncilă, vizită de lucru în județul Vaslui

Premierul Dăncilă, vizită de lucru în județul Vaslui

Mâine, Primul Ministru al României, Viorica Dăncilă, va face o vizită de lucru în județul Vaslui.

Una din destinațiile vizitei va fi Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde, alături de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, delegația oficială va vizita noile clădiri ale unității de sănătate. În cadrul vizitei, Viorica Dăncilă va avea discuții cu reprezentanții Spitalului Județean de Urgență, dar și cu conducerea Consiliului Județean Vaslui și a Primăriei Vaslui.

Întrebat ce subiecte va aborda în discuțiile cu Viorica Dăncilă, primarul Vasile Pavăl a spus că va pune accent pe proiectele de de dezvoltare și modul cum se derulează finanțările pe diferite investiții.

“Să vedem care sunt temele din zona administrativă. Vom prezenta problemele pe care le avem, modul de finanțare al diferitelor proiecte, chestiuni legate de descentralizare. De asemenea, vom aborda și situația proiectelor guvernamentale din care facem parte, modul cum acestea pot fi accelerate”, a spus Vasile Pavăl.

Din Vaslui premierul se va deplasa în municipiul Bârlad, unde va vizita Spitalul “Elena Beldiman”. La Bârlad, vor fi semnate documentele necesare pentru reabilitarea și modernizarea a două licee, Colegiul Național “Gheorghe Roșca Codreanu” și Liceul “Mihai Eminescu”.

După Bârlad, delegația oficială se la deplasa în orașul Murgeni, unde vor avea loc discuții cu autoritățile locale.

Următoarea oprire va avea loc în comuna Hoceni, pentru a fi vizitate investițiile realizate de autoritățile locale și spre a fi discutate problemele comunității.  (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Nouă comune vor primi 1,7 milioane de lei din fondul de rezervă al CJ Vaslui

de Dănuț CIOBANU CJ Vaslui ...

Avalanșă de ipoteci la băncile comerciale pentru credite imobiliare

Județul Vaslui se clasează pe ...

Surpriza pe care primarul din Murgeni i-a făcut-o unei bătrâne de 103 ani

O femeie din satul Floreni ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: