Home / Justitie / Adolescent de 17 ani, accidentat mortal de tren în gara Bârzești

Adolescent de 17 ani, accidentat mortal de tren în gara Bârzești

Un adolescent de 17 ani a fost accidentat mortal de un tren inter-regio în gara Bârzești, după ce a fost surprins de locomotivă pe șinele de cale ferată. Poliția a declanșat o anchetă pentru a stabili dacă este vorba de o sinucidere sau un accident. 

Tragediile se țin lanț în județ. După dubla sinucidere a unui tânăr de 27 de ani și a mamei sale, un alt caz zguduie comunitatea vasluiană. Un adolescent de doar 17 ani, din Băcești, și-a pierdut viața după ce a fost călcat de trenul inter-regio Iași – București. Potrivit declarațiilor date de mecanicul ce locomotivă, tânărul era întins pe calea ferată, fără a da vreun semn că vrea să se salveze. De aceea, polițiști nu exclud varianta ca băceștianul să fi adormit, mai ales având în vedere ora la care s-a petrecut incidentul.

“În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Deocamdată, nu putem preciza dacă a fost vorba de un accident sau sinucidere”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Cadavrul tânărului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui pentru efectuarea autopsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: