Home / Justitie / Adolescent de 17 ani, accidentat mortal de tren în gara Bârzești

Adolescent de 17 ani, accidentat mortal de tren în gara Bârzești

Un adolescent de 17 ani a fost accidentat mortal de un tren inter-regio în gara Bârzești, după ce a fost surprins de locomotivă pe șinele de cale ferată. Poliția a declanșat o anchetă pentru a stabili dacă este vorba de o sinucidere sau un accident. 

Tragediile se țin lanț în județ. După dubla sinucidere a unui tânăr de 27 de ani și a mamei sale, un alt caz zguduie comunitatea vasluiană. Un adolescent de doar 17 ani, din Băcești, și-a pierdut viața după ce a fost călcat de trenul inter-regio Iași – București. Potrivit declarațiilor date de mecanicul ce locomotivă, tânărul era întins pe calea ferată, fără a da vreun semn că vrea să se salveze. De aceea, polițiști nu exclud varianta ca băceștianul să fi adormit, mai ales având în vedere ora la care s-a petrecut incidentul.

“În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Deocamdată, nu putem preciza dacă a fost vorba de un accident sau sinucidere”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Cadavrul tânărului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui pentru efectuarea autopsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Peste 17.000 de țigarete de contrabandă, descoperite ascunse în două uși metalice dintr-un autocar, în Vama Albița

Peste 17.000 de țigarete de contrabandă, care urmau a ...

57 de litri de alcool și peste 150 pachete cu țigări de contrabandă, descoperite în Drânceni într-un autocar de Republica Moldova

Nu mai puțin de 57 de litri de băuturi ...

Bârlădeanul care a descoperit secretul unei vieți fără griji

de Mihaela NICULESCU Viața merită trăită fără griji inutile, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: