Home / Social / Român prins la vamă cu un autoturism furat din Belgia

Român prins la vamă cu un autoturism furat din Belgia

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere al Frontierei Albița au  depistat, duminică, un autoturism marca Mercedes-Benz, care figura ca fiind furat din Belgia.

Pe 19 mai, în jurul orei 20.30, în Punctul de Trecere al  Frontierei Albița s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei un cetățean român, H.O., în vârstă de 33 de ani, la volanul unui  autoturism marca  Mercedes-Benz, fabricat în 2016. Existând suspiciuni cu privire la documentele de înmatriculare ale autoturismului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta figura în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din  Belgia.

Bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul în luna octombrie a anului 2018, din Germania, plătind suma de 17.500 de euro și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este căutat  de autorități.

“Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea  infracțiunii de  furt, iar autoturismul, în valoare de 65.000 de lei, a  fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, a declarat subcomisar de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui. (A.P.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: