Google+
Home » Social » Un copil de 12 ani din Bârlad și-a fracturat clavicula după ce a căzut de pe un garaj

Un copil de 12 ani din Bârlad și-a fracturat clavicula după ce a căzut de pe un garaj

Un băiat în vârstă de 12 ani a ajuns duminică seară la Urgențe după ce s-a lovit destul de rău, căzând de pe un garaj situat pe strada Republicii nr. 300 din Bârlad. Un vecin care l-a auzit plângând de durere a sunat la 112.

„Pe 19 mai, puțin înainte de ora 18:00, am fost sesizați în legătură cu faptul că un copil a căzut de pe un garaj de la o înălțime de aproape 3 metri și s-a rănit. Un echipaj SMURD a ajuns la fața locului și a constatat că are mai multe contuzii și l-a transportat la Spitalul de Urgență <<Elena Beldiman>> din localitate. Băiatul a povestit paramedicilor că, din neatenție, a căzut de pe garajul pe care se juca”, a declarat, pentru Est News, Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Medicul de gardă de la Compartimentul de Primire a Urgențelor (CPU) din cadrul spitalului bârlădean a consultat pacientul care prezenta policontuzii prin cădere de la înălțime și l-a direcționat către secția Radiologie pentru investigații imagistice.

„Pacientul de 12 ani a fost diagnosticat cu fractură treimea medie claviculă dreaptă, a fost evaluat ortopedic, cu recomandarea de direcționare către Spitalul «Sfânta Maria» din Iași. Pacientul, care era însoțit de familie, a părăsit CPU fără aviz medical”, ne-a declarat Angelica Gramaticu, purtătorul de cuvânt al spitalului Beldiman.

Nu se știe, deocamdată, de ce familia s-a grăbit atât de mult să plece din spital și nici dacă băiatul a căzut din neatenție de la înălțime sau cineva l-a împins. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: