Home / Social / Un copil de 12 ani din Bârlad și-a fracturat clavicula după ce a căzut de pe un garaj

Un copil de 12 ani din Bârlad și-a fracturat clavicula după ce a căzut de pe un garaj

Un băiat în vârstă de 12 ani a ajuns duminică seară la Urgențe după ce s-a lovit destul de rău, căzând de pe un garaj situat pe strada Republicii nr. 300 din Bârlad. Un vecin care l-a auzit plângând de durere a sunat la 112.

„Pe 19 mai, puțin înainte de ora 18:00, am fost sesizați în legătură cu faptul că un copil a căzut de pe un garaj de la o înălțime de aproape 3 metri și s-a rănit. Un echipaj SMURD a ajuns la fața locului și a constatat că are mai multe contuzii și l-a transportat la Spitalul de Urgență <<Elena Beldiman>> din localitate. Băiatul a povestit paramedicilor că, din neatenție, a căzut de pe garajul pe care se juca”, a declarat, pentru Est News, Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Medicul de gardă de la Compartimentul de Primire a Urgențelor (CPU) din cadrul spitalului bârlădean a consultat pacientul care prezenta policontuzii prin cădere de la înălțime și l-a direcționat către secția Radiologie pentru investigații imagistice.

„Pacientul de 12 ani a fost diagnosticat cu fractură treimea medie claviculă dreaptă, a fost evaluat ortopedic, cu recomandarea de direcționare către Spitalul «Sfânta Maria» din Iași. Pacientul, care era însoțit de familie, a părăsit CPU fără aviz medical”, ne-a declarat Angelica Gramaticu, purtătorul de cuvânt al spitalului Beldiman.

Nu se știe, deocamdată, de ce familia s-a grăbit atât de mult să plece din spital și nici dacă băiatul a căzut din neatenție de la înălțime sau cineva l-a împins. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Nouă comune vor primi 1,7 milioane de lei din fondul de rezervă al CJ Vaslui

de Dănuț CIOBANU CJ Vaslui ...

Avalanșă de ipoteci la băncile comerciale pentru credite imobiliare

Județul Vaslui se clasează pe ...

Surpriza pe care primarul din Murgeni i-a făcut-o unei bătrâne de 103 ani

O femeie din satul Floreni ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: