Home / Social / Echipa de handbal CSM Vaslui, felicitată de conducerea Primăriei pentru promovarea în Liga Națională

Echipa de handbal CSM Vaslui, felicitată de conducerea Primăriei pentru promovarea în Liga Națională

Componenții echipei de handbal CSM Vaslui, inclusiv staff-ul tehnic, au fost felicitați, marți după-amiază, de conducerea Primăriei Vaslui pentru performanța de a promova în Liga Națională după doar un singur an de zăbovire în eșalonul secund și cu victorii pe linie, motiv pentru care și Federația Română de Handbal i-a acordat titlul de ”cea mai bună echipă de handbal din Divizia A”. În semn de prețuire pentru sprijinul primit de la autoritățile locale, antrenorul Leonard Bibirig i-a oferit primarului Vasile Pavăl placheta primită de la FRH.

Sala de ședințe a Consiliului Local Vaslui a fost locul de întâlnire a jucătorilor și întregului staff tehnic al formației de handbal CSM Vaslui cu întreaga conducere a primăriei municipiului reședință. Motivul întrevederii mai puțin obișnuite, însă una de suflet, a fost recenta promovare a echipei locale pe prima scenă a handbalului românesc. De aceea, primarul Vasile Pavăl a ținut să le mulțumească personalul jucătorilor și tuturor celor din cadrul echipei și a clubului care au contribuit la această frumoasă performanță. Printr-o scrisoare deschisă, edilul Vasluiului le-a transmis recunoștința sa pentru bucuria oferită, mulțumiri pentru încrederea pe care i-au acordat-o, garantând că primăria va susține în continuare performanța. ”Când am decis înființarea Clubului Sportiv Municipal Vaslui au fost voci care, îngrijorate, preziceau sfârșitul handbalului în orașul nostru. Deși dificilă, decizia a fost luată în plenul Consiliului Local și, împreună cu dumneavoastră, echipa tehnică și jucătorii, am convenit că primul obiectiv al CSM Vaslui este accederea în Liga Națională. Poate au fost momente în care nu v-ați încrezut în forțele proprii, poate au fost clipe în care v-ați simțit copleșiți de responsabilitate, însă eu nu m-am îndoit nici o secundă de faptul că dăruirea și eforturile voastre vor fi sortite succesului! Handbalul vasluian a fost și rămâne puternic datorită unor oameni devotați, așa ca dumneavoastră. Mă bucură enorm să constat că eforturile financiare și susținerea oferită în decursul acestui an s-au transpus în obținerea, de la Federația Română de Handbal, a titlului de cea mai bună echipă din Divizia A de handbal masculin. Cu siguranță, FRH a demonstrat, încă o dată, probitatea profesională a delegaților, care, prin respectarea îndatoririlor de serviciu și a regulamentelor, au dat Cezarului ce-i al Cezarului: locul I în Divizia A pentru handbalul vasluian. Le mulțumim și lor, pe această cale, și îi asigurăm că vom dovedi în continuare că titlul obținut este unul pe deplin meritat! Vouă, dragi sportivi și antrenori, vă transmitem recunoștință pentru bucuria oferită, mulțumiri pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o și vă garantăm că vom fi alături de performanța vasluiană indiferent de domeniul în care se manifestă ea, așa cum am făcut-o și până acum! Suntem mândri de voi, de felul în care v-ați asumat, ca o adevărată echipă, obiectivul sezonului și vă dorim să nu renunțați niciodată la țelurile voastre profesionale! Felicitări, CSM Vaslui! Duceți mai departe numele orașului nostru cu aceeași mândrie și dăruire ca și până acum”, le-a transmis primarul Vasile Pavăl celor de la CSM Vaslui.

La rândul său, antrenorul echipei de handbal CSM Vaslui, Leonard Bibirig, a mulțumit conducerii primăriei pentru sprijinul oferit și fără de care nu s-ar fi reușit promovarea în Liga Națională: ”Mulțumim pentru încrederea acordată să facem parte din acest proiect și pentru condițiile pe care ni le-ați oferit. Ne bucură faptul că am reușit să realizăm ceea ce ne-am propus la începutul sezonului, să promovăm. Totodată, vrem să vă înmânăm, în semn de prețuire, placheta primită de la FRH”.

La finalul întâlnirii, conducerea Primăriei Vaslui și echipa de handbal a făcut fotografia de grup firească pentru astfel de evenimente deosebite pentru o comunitate. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Angajările la DGASPC, suspendate până la adoptarea bugetului instituției

Austeritate la DGASPC Vaslui! Deși Direcția ...

Criza de mecanizatori paralizează activitățile din agricultura județului Vaslui

de Dănuț CIOBANU  Agricultura județului Vaslui ...

A murit profesoara Elena Brașoveanu!

Veste tristă și neașteptată pentru cadrele ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: