Home / Politic / (VIDEO) Viorica Dăncilă, huiduită la Bârlad. Tăriceanu, tratat fix ca un zero barat

(VIDEO) Viorica Dăncilă, huiduită la Bârlad. Tăriceanu, tratat fix ca un zero barat

Viorica Dăncilă, huiduită la Bârlad. Tăriceanu, tratat fix ca un zero barat

În plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, ieri, județul Vaslui a devenit centrul universului pentru politicienii PSD și ALDE, care și-au deșertat aici sacul cu promisiuni, care mai de care mai penibile. Nici bine nu și-au reînnoit precupeții bârlădeni stocurile de lobodă și leuștean după plecare Noricăi Nicolai, nici bine n-au digerat vasluienii minciunile lui Ludovic Orban care se preface că nu se iubește pe ascuns cu PSD, că alți grei politici ne-au luat cu asalt. Premierul Viorica Dăncilă, ministrul Sănătății Sorina Pintea, precum și Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE – toți aceștia au poposit, ieri, în județul nostru. La cules de voturi, bineînțeles!

În cazul lui Tăriceanu, bârlădenii și vasluienii nu s-au obosit să-și încarce memoria cu detalii despre vizita lui. Ca semn al ”popularității” de care se bucură, la Barlad a fost întâmpinat anemic doar de câteva zeci de persoane aduse cu  japca de niște primari de prin județ, care au migrat recent din PNL, odată cu deputatul Daniel Olteanu. De exemplu, oamenii din Gherghești au fost transportați cu microbuzul primăriei, care, după ce i-a debarcat, a fost dosit pe străduțele mai puțin circulate din Bârlad.

”Analfabeta” și ”Demisia” – lozincile cu care câțiva bârlădeni au întâmpinat-o pe Viorica Dăncilă

Prima oprire a premierului Viorica Dăncilă, care a venit însoțită de Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a fost Primăria Vaslui, unde a avut o scurtă întrevedere cu edilul Vasile Pavăl.

Următoarea oprire a fost la Spitalul Județean de Urgență, unde a fost primită de conducerea instituției. A fost vizitată cea mai nouă investiție finalizată, clădirea care adăpostește aparatura performantă de imagistică, iar apoi o serie de secții, cum ar fi cele de Neonatologie și Pediatrie. La final, Viorica Dăncilă s-a întâlnit în sala de conferințe a spitalului cu o parte din personalul unității medicale.

În jurul orei 15, premierul Viorica Dăncilă împreună cu Sorina Pintea, au ajuns  la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad, unde s-au întâlnit cu conducerea instituției și cu medicii de gardă. Presa nu a avut acces la întâlnirea desfășurată în clubul spitalului. Ulterior, oficialitățile au făcut scurte declarații de presă.

Vizita premierului Viorica Dăncilă la Bârlad nu a fost lipsită de manifestările unor bârlădeni nemulțumiți de guvernarea PSD-ALDE. Chiar la intrarea în incinta Spitalului „Elena Beldiman”, o bârlădeancă nemulțumită de viața pe care o duce i-a reproșat Vioricăi Dăncilă că actuala guvernare nu a făcut nimic pentru români, care o duc din ce în ce mai greu. Femeia l-a apostrofat și pe Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, care a încercat să o tempereze. Nici la plecare, Viorica Dăncilă nu a scăpat de scandările unui grup de bârlădeni nemulțumiți, care strigau la unison „Analfabeta!”.

Vizita celor două oficialități a continuat cu o întâlnire cu elevii și profesorii de la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu”. Delegația a fost condusă în aulă, unde au fost rostite sterilele discursuri de bun-venit și bun-găsit.

Surpriza a apărut la finalul vizitei, când, în fața colegiului, au dat nas în nas cu și mai mulți protestatari decât la spital. ”Demisia” a fost principala lozincă scandată, precum și principalul mesaj inscripționat pe pancarte. Evenimentul s-a încheiat cu o scenă absolut comică, în care protestatarii, de pe un trotuar, și câțiva pesediști de pe celălalt trotuar, s-au huiduit.

About Simona Vasile

x

Check Also

Liberalul Adrian Todireasa a scăpat cu avertisment, deocamdată

Biroul Politic Local al organizației ...

Ce spun politicienii vasluieni despre căderea guvernului

de Simona MIHĂILĂ Rezultatul moțiunii ...

Consilierul Adrian Todireasa, exclus din PNL?

În această seară, la Bârlad, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: