Home / Social / A murit inginerul bârlădean Constantin Rusu. Fostul director tehnic al RAGCL Bârlad făcuse infarct acum câteva zile, la Înmatriculări auto

A murit inginerul bârlădean Constantin Rusu. Fostul director tehnic al RAGCL Bârlad făcuse infarct acum câteva zile, la Înmatriculări auto

Aquavas Vaslui a pierdut unul dintre cei mai buni specialiști. Inginerul bârlădean Constantin Rusu a murit marți, la Spitalul Județean de Urgență din Vaslui, după ce în urmă cu câteva zile a căzut din picioare în timp ce aștepta la rând la Serviciul de Înmatriculări.

Constantin Rusu era cunoscut cu probleme cardiace și trecuse prin două intervenții chirurgicale la inimă. Boala, agravată de unele probleme personale, l-a doborât în cele din urmă. Avea 63 de ani și o bogată experiență profesională, de care societatea la care lucra are multă nevoie.

Inginerul Constantin Rusu lucra la Aquavas Vaslui din 2006, când a luat ființă societatea, la Compartimentul Investiții și făcea zilnic naveta Bârlad – Vaslui. Colegii de serviciu îl apreciau foarte mult pentru calmul său, dar și pentru pregătirea sa tehnică deosebită. A fost un om modest, cu mult bun simț și un angajat care-și făcea meseria cu profesionalism și dăruire.

Înainte de a ajunge la Aquavas, inginerul Rusu a lucrat (din 1988), la fostul RAGCL Bârlad. În cadrul regiei autonome, fusese șeful Biroului-tehnic investiții, ulterior ocupând și funcția de Director Tehnic.

Pe 16 mai, inginerul bârlădean a intrat în stop cardio-respirator în incinta Serviciului Înmatriculări Auto Vaslui, acolo unde era programat pentru radierea unui autoturism. A ajuns cu cinci minute înainte de ora programată, iar pentru asta făcuse un efort fizic deosebit, după cum susțin martorii. A căzut din picioare chiar în fața ghișeului. A avut nevoie de manevre de resuscitare pentru a-și recăpăta pulsul (detalii AICI). Din păcate, doar pentru câteva zile.

Cei care l-au cunoscut își pot lua rămas bun de la cel care a fost Constantin Rusu, la capela Bisericii „Sf. Ioan” din Bârlad, unde va fi depus trupul neînsuflețit. Înmormântarea va avea loc duminică, la ora 12. (M.N.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Pandemia de coronavirus nu a diminuat munca la negru. Inspecția Muncii nu iartă!

de Dănuț CIOBANU  În luna februarie 2020, Inspecția Muncii ...

Tinerii fermieri din satele vasluiene sunt salvatorii produselor tradiționale

Produsele tradiționale continuă să fie în atenția fermierilor vasluieni. ...

Economia județului Vaslui este în colaps. Aproape jumătate din salariații din sectorul privat intră în șomaj

de Dănuț CIOBANU  La data de 2 aprilie 2020, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: