Home / Social / Apicultor din Parpanița, la un pas de moarte după ce a fost înțepat de albine

Apicultor din Parpanița, la un pas de moarte după ce a fost înțepat de albine

Un bărbat de 60 de ani a ajuns în stare gravă la spital, miercuri după-amiază, după ce a fost înțepat de albine în timp ce se afla în stupină. Cadrele medicale au fost cele care au reușit să-l salveze pe apicultor în urma administrării medicației corespunzătoare.

Un crescător de albine din Parpanița a văzut moartea cu ochii după ce a fost înțepat de albine la nivelul capului în timp ce se afla în stupina proprie. Bărbatul nu ar fi dat prea mare importanță la momentul respectiv, însă, după câteva ore a început să amețească, ca în final să dea ochii peste cap și să intre în șoc anafilactic. Fiul apicultorului l-a găsit pe tatăl său în stare de inconștiență, motiv pentru care a sunat la numărul de urgență 112.

Într-o primă fază, pacientul a primit îngrijiri medicale de la echipajul Serviciului de Ambulanță care a ajuns primul la caz, ulterior fiind făcut transferul către echipajul de terapie intensivă mobilă. Bărbatul a fost predat stabil hemodinamic și conștient la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

În urmă cu o săptămână, un bărbat din aceeași zonă și-a pierdut viața după ce a încercat să-și salveze calul atacat de albine. Bătrânul de 67 de ani se afla la prășit la vie împreună cu nepoata sa care, deși ar fi fost și ea atacată de albine, nu a pățit nimic grav. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Nouă comune vor primi 1,7 milioane de lei din fondul de rezervă al CJ Vaslui

de Dănuț CIOBANU CJ Vaslui ...

Avalanșă de ipoteci la băncile comerciale pentru credite imobiliare

Județul Vaslui se clasează pe ...

Surpriza pe care primarul din Murgeni i-a făcut-o unei bătrâne de 103 ani

O femeie din satul Floreni ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: