Home / Invatamant / Argint, la Olimpiada Națională de Tehnologia Informației, pentru un codrenist

Argint, la Olimpiada Națională de Tehnologia Informației, pentru un codrenist

Tudor Micu, elev în clasa a X-a la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad, a obținut medalia de argint la Olimpiada Națională de Tehnologia Informației, desfășurată în perioada 16-19 mai la Arad.

Prestația elevului bârlădean, pregătit de prof. Ion Grădinaru, a fost foarte bună, la secțiunea „C Sharp”, la care a participat, clasându-se pe locul 19 din 100 de candidați. Subiectele au fost destul de complexe, iar rezultatul obținut de Tudor este remarcabil deoarece a trebuit să învețe materia claselor a XI-a și a XII-a, deși este elev în clasa a X-a.

Tudor Micu a participat în urmă cu câteva săptămâni și la faza națională a Olimpiadei de Informatică, dar nu a reușit să obțină niciun premiu. Este, însă, hotărât ca la anul să se întoarcă cu premiul I de la Olimpiada Națională de Tehnologia Informației. După absolvirea liceului vrea să urmeze o facultate de informatică și să-și facă o carieră frumoasă în IT.

Lotul județului Vaslui la Olimpiada de Tehnologia Informației a fost format din 10 elevi, din care patru bârlădeni. La secțiunea „C sharp” au participat trei elevi din județ, din care doi au obținut medalii de argint – Talpalaru Andrei (clasa a XII-a) de la Liceul „Emil Racoviță” Vaslui, care a ocupat locul 10, și Tudor Micu (clasa a X-a), iar Tudor Vieru, de la Liceul „Emil Racoviță” a obținut medalie de bronz, ocupând locul 26. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Fructe și legume, pentru beneficiarii CSCPH Bârlad

Elevii Școlii Gimnaziale „Vasile Pârvan” ...

Elevii Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din Bârlad, încurajați să urmeze o carieră în IT

Întâlnire inedită, la Liceul Teoretic ...

Centenarul Marii Uniri, ilustrat cu 500 de fotografii din școli cuprinse într-un album lansat de ISJ Vaslui

Peste 500 de fotografii cu ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: