Google+
Home » Social » Tânăr arestat pentru agresiune sexuală după ce a abuzat două copile de 7 ani

Tânăr arestat pentru agresiune sexuală după ce a abuzat două copile de 7 ani

Un tânăr de 29 de ani a fost arestat preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile, sub acuzația de agresiune sexuală, după ce ar fi abuzat două copile de 7 ani într-o scară de bloc din municipiul Vaslui. Copilele au scăpat fără să fie violate după ce au reușit să fugă, povestind părinților cele întâmplate.
La un pas de a fi violate chiar într-o scară de bloc din municipiul Vaslui. Este vorba de două copile de 7 ani care au fost atacate de un tânăr de 29 de ani, care le-a pipăit în zone intime. Când au conștientizat pericolul, fetele au fugit din blocul situat în zona gării, reușind astfel să scape de agresorul sexual.
„Sesizarea în acest caz a fost făcută de către părinții uneia dintre minore. În urma cercetărilor desfășurate de către polițiști, s-a stabilit identitatea autorului, pe numele acestuia fiind emisă ordonanță de reținere”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.
La propunerea anchetatorilor, magistrații Judecătoriei Vaslui au emis mandat de arestare preventivă pe numele tânărului acuzat de agresiune sexuală pentru o perioadă de 30 de zile.  (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: