Home / Social / Tânăr arestat pentru agresiune sexuală după ce a abuzat două copile de 7 ani

Tânăr arestat pentru agresiune sexuală după ce a abuzat două copile de 7 ani

Un tânăr de 29 de ani a fost arestat preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile, sub acuzația de agresiune sexuală, după ce ar fi abuzat două copile de 7 ani într-o scară de bloc din municipiul Vaslui. Copilele au scăpat fără să fie violate după ce au reușit să fugă, povestind părinților cele întâmplate.
La un pas de a fi violate chiar într-o scară de bloc din municipiul Vaslui. Este vorba de două copile de 7 ani care au fost atacate de un tânăr de 29 de ani, care le-a pipăit în zone intime. Când au conștientizat pericolul, fetele au fugit din blocul situat în zona gării, reușind astfel să scape de agresorul sexual.
“Sesizarea în acest caz a fost făcută de către părinții uneia dintre minore. În urma cercetărilor desfășurate de către polițiști, s-a stabilit identitatea autorului, pe numele acestuia fiind emisă ordonanță de reținere”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.
La propunerea anchetatorilor, magistrații Judecătoriei Vaslui au emis mandat de arestare preventivă pe numele tânărului acuzat de agresiune sexuală pentru o perioadă de 30 de zile.  (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Mașinile de la școlile de șoferi au interzis în centrul municipiului Vaslui

de Dănuț CIOBANU Primăria Vaslui ...

Ambrozia dispare din zonele verzi ale Vasluiului

Goscom Vaslui desfășoară, în această ...

Banii europeni conving tot mai mulți vasluieni să se califice în sectorul agricol

Vasluienii sunt tot mai interesați ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: