Home / Sanatate / Zece posturi vacante scoase la concurs, la spitalul din Bârlad

Zece posturi vacante scoase la concurs, la spitalul din Bârlad

Concursuri peste concursuri! Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad se confruntă în continuare cu o lipsă de personal medical și auxiliar, așa că a scos din nou la concurs câteva posturi vacante.

Din cele zece posturi ce trebuie ocupate, trei sunt pentru asistenți medicali. Este nevoie de aceștia în secțiile Psihiatrie, ATI și Nefrologie. Sunt vacante, de asemenea, trei posturi de infirmier la secțiile ATI, Nefrologie și Ortopedie, precum și două posturi de îngrijitoare la secția Psihiatrie și Ambulatoriu integrat.

Spitalul mai are vacant și un post de economist la serviciul RUNOS (Personal) și un post de tehnician principal pentru aparatură medicală.

Concursul va începe pe 11 iunie cu proba scrisă, urmată de proba practică, programată pe 14 iunie, și de interviul stabilit pentru 20 iunie. Singurul post pentru care nu se susține proba practică este cel de tehnician principal pentru aparatură medicală. Candidații pot depune dosarele se pot depune până cel târziu pe 3 iunie, ora 14. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bebeluș de șapte luni, în stare de inconștiență după ce ar fi căzut dintr-un premergător

Un bebeluș de șapte luni ...

Spitalul Județean de Urgență Vaslui primește 1,4 milioane de lei pentru plata salariilor

de Dănuț CIOBANU Spitalul Județean ...

Femeie intrată în stare de inconștiență, în timpul slujbei, în curtea bisericii din centrul Vasluiului

O femeie de 65 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: