Home / Sanatate / Zece posturi vacante scoase la concurs, la spitalul din Bârlad

Zece posturi vacante scoase la concurs, la spitalul din Bârlad

Concursuri peste concursuri! Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad se confruntă în continuare cu o lipsă de personal medical și auxiliar, așa că a scos din nou la concurs câteva posturi vacante.

Din cele zece posturi ce trebuie ocupate, trei sunt pentru asistenți medicali. Este nevoie de aceștia în secțiile Psihiatrie, ATI și Nefrologie. Sunt vacante, de asemenea, trei posturi de infirmier la secțiile ATI, Nefrologie și Ortopedie, precum și două posturi de îngrijitoare la secția Psihiatrie și Ambulatoriu integrat.

Spitalul mai are vacant și un post de economist la serviciul RUNOS (Personal) și un post de tehnician principal pentru aparatură medicală.

Concursul va începe pe 11 iunie cu proba scrisă, urmată de proba practică, programată pe 14 iunie, și de interviul stabilit pentru 20 iunie. Singurul post pentru care nu se susține proba practică este cel de tehnician principal pentru aparatură medicală. Candidații pot depune dosarele se pot depune până cel târziu pe 3 iunie, ora 14. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Echipamente medicale de 10,3 milioane lei pentru ambulatoriul Spitalului de Urgență Vaslui

de Dănuț CIOBANU Spitalul Județean ...

Copil de trei ani, dus în stare gravă la spital după ce a fost mușcat de câinele vecinilor

Un băiat în vârstă de ...

Vasluienii leșină pe capete din cauza caniculei

Nu mai puțin de 5 ...

%d blogeri au apreciat: