Home / Social / Angajații Casei de Asigurări de Sănătate Vaslui vor oferi daruri unor copii defavorizați

Angajații Casei de Asigurări de Sănătate Vaslui vor oferi daruri unor copii defavorizați

1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, nu-i lasă indiferenți pe angajații Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Vaslui. Aceștia s-au mobilizat și au cumpărat rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte și cărți, pe care le vor împărți unor copii care nu se pot bucura de copilărie așa cum ar trebui, beneficiari ai unor servicii sociale. Fiecare angajat și-a ales un copil căruia i-a pregătit cadoul pe care i-l va oferi pe 30 mai.

Dorim să fim alături de toți copiii, dar în mod deosebit ne-am oprit la Centrul de zi și maternal Vaslui, să oferim un mic dar și o îmbrățișare alături de un <<La mulți ani!>> fiecărui copil. Vedem tot felul de copii zilnic, care vorbesc și zâmbesc diferit, care au sau nu o problemă de sănătate și care, din nefericire, plâng sau au o suferință. Veseli sau nu, timizi sau mai curajoși, inocenți, frumoși, fragili prin însăși definiția de <<copii>>, cei mici sunt minunați și merită să fie iubiți. Dacă în această zi se desfășoară diverse manifestari adresate copiilor (concursuri, desene, jocuri, expoziții cu lucrările micilor artiști), noi ne-am gândit să aducem un zâmbet pe chipul lor în alt mod – acela de a le oferi un cadou și a le face ziua un pic mai frumoasă copiilor de la Centrul de zi și maternal Vaslui. Dorim astfel să contribuim măcar puțin la ameliorarea climatului afectiv al copiilor aflați aici, să îi încurajăm și să le stimulăm încrederea în semeni. La mulți ani tuturor copiilor!”, este mesajul transmis de Mihaela Chitariu, președinta CAS Vaslui.

Acțiunea de joia viitoare este una dintre numeroasele activități caritabile pe care colectivul CAS Vaslui le organizează de mult timp, unele nefiind făcute publice. Astfel, pachete cu alimente și îmbrăcăminte au fost împărțite la secția Pediatrie a Spitalului Județean, dar și în mediul rural, atât pentru copiii din grădinițe, cât și pentru adulții nevoiași. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Nouă comune vor primi 1,7 milioane de lei din fondul de rezervă al CJ Vaslui

de Dănuț CIOBANU CJ Vaslui ...

Avalanșă de ipoteci la băncile comerciale pentru credite imobiliare

Județul Vaslui se clasează pe ...

Surpriza pe care primarul din Murgeni i-a făcut-o unei bătrâne de 103 ani

O femeie din satul Floreni ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: