Home / Social / Bărbat din Vaslui, dus în stare gravă la spital după ce o grindă din lemn i-a căzut peste gât

Bărbat din Vaslui, dus în stare gravă la spital după ce o grindă din lemn i-a căzut peste gât

Un bărbat de 40 de ani, din municipiul Vaslui, a ajuns în stare gravă la spital, joi după-amiază, după ce o grindă din lemn i-a căzut peste gât în timp ce o transporta cu un prieten. Potrivit echipajului medical care a acordat primul ajutor, victima se afla sub influența băuturilor alcoolice, aceasta fiind, se pare, una din cauzele care a condus la producerea nefericitului eveniment.

Accident stupid care se putea avea final tragic pentru un bărbat de 40 de ani din Vaslui. Acesta se afla împreună cu un prieten în curtea unei locuințe în momentul în care cei doi au ridicat o bârnă din lemn, de aproximativ șase metri, pentru a o muta într-un alt loc. În momentul în care au decis să lase lemnul de pe umeri în noua locație, bărbatul de 40 de ani nu s-a sincronizat cu prietenul său, fiindu-i prins gâtul sub grinda foarte grea.

Din cele poveste de martor, victima a căzut în stare de inconștiență la pământ, motiv pentru care ne-a fost solicitat sprijinul. Echipajul medical deplasat la caz l-a găsit pe bărbat în stare de semi-inconștiență, fiindu-i acordat primul ajutor”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

După stabilizare, vasluianul de 40 de ani a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: