Home / Social / Femeie de 54 de ani, găsită spânzurată într-o magazie de către soțul său

Femeie de 54 de ani, găsită spânzurată într-o magazie de către soțul său

O femeie de 54 de ani s-a spânzurat într-o magazie a locuinței conjugale din localitatea Laza, după ce avut mai multe tentative de suicid eșuate în ultimii ani. Cel care a găsit-o pe vasluiancă atârnată în ștreang a fost chiar soțul acesteia, care a cerut ajutor la numărul de urgență 112.
Sfârșit tragic pentru o femeie din Laza, care a decis să-și pună capăt zilelor prin cea mai uzată metodă de suicid. La scurt timp de la plecarea soțului său de acasă, vasluianca a luat un șiret pe care și l-a înfășurat în jurul gâtului după care s-a agățat de o bârnă dintr-o magazie. La câteva ore, femeia a fost găsită de către soțul său fără suflare, bărbatul alertând autoritățile la numărul de urgență 112.
“Conform procedurilor, s-au efectuat manevrele specifice de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, fără a exista suspiciuni cu privire la cauza morții”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.
Potrivit unor surse judiciare, femeia era cunoscută cu probleme psihice și ar fi avut mai multe tentative de suicid în trecut. De altfel, în urmă cu câțiva ani a fost salvată de pompieri după ce s-a aruncat într-o fântână. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: