Home / Social / Peste 500 de gospodării au rămas fără energie electrică

Peste 500 de gospodării au rămas fără energie electrică

Peste 500 de gospodării din județul Vaslui au rămas fără energie electrică, vineri seara, după ce o rețea de alimentare a fost avariată din cauza condițiilor meteorologice nefavorabil.

”În urma fenomenelor meteo, în localitățile Chițoc, Băcești și Dumești, rețeaua de alimentare cu energie electrică a fost parțial avariată. Un număr de 521 de gospodării au rămas fără energie electrică. Angajații firmei de distribuție a energiei electrice lucrează la remedierea problemelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.
Precipitațiile abundente au provocat mai multe pagube în județul Vaslui. Ploile au adus numeroase aluviuni pe DE 581 în zona localităților Crețești și Satul Nou, precum și pe DN 2F în zona localităților Rediu și Pușcași

De asemenea, în municipiul Bârlad apa a intrat într-o casă, iar în municipiul Vaslui au fost inundate mai multe curți din zona industrială, pompierii intervenind cu două autospeciale și două motopompe.

Drumul European 581 și DN 2F au fost curățate cu ajutorul S.C. Drumuri Naționale S.A. Bârlad.

About Simona Vasile

x

Check Also

Accident la Dragomirești provocat de un șofer cu mașină cu volan pe dreapta. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane, soț și soție, ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

Inaugurarea sălii de sport de la Școala „Episcop Iacov Antonovici”, o nouă incertitudine pentru deschiderea anului școlar

Mai sunt trei săptămâni până ...

%d blogeri au apreciat: