Google+
Home » Social » CJ Vaslui a cumpărat o ambulanță pentru Spitalul Anenii Noi din Republica Moldova

CJ Vaslui a cumpărat o ambulanță pentru Spitalul Anenii Noi din Republica Moldova

Proiectul “Amenajarea accesului în unitatea de primiri urgențe a Spitalului Regional din orașul Anenii Noi și dotarea cu ambulanță”, derulat în Raionul Anenii Noi din Repuiblica Moldova, s-a încheiat cu succes. Acest proiect reprezintă prima investiție realizată de o autoritate publică locală din Republica Moldova, care a fost finanțată de județul Vaslui.

În anul 2018, Consiliul Județean (CJ) Vaslui a aprobat proiectul cu o valoare totală de 22.500 euro, din care 20.000 euro finanțare a CJ Vaslui și 2.500 euro finanțare din partea Consiliului Raional Anenii Noi. Perioada de implementare a proiectului a fost luna mai – decembrie 2018. Prin actul adițional nr. 2 din 14 decembrie 2018 s-a modificat durata acordului de finanțare până la 31 decembrie 2019.

Prin proiect s-a construit o copertină cu piloni la intrarea în unitatea de primiri urgențe a Spitalului Anenii Noi, pavarea unei suprafețe de 460 metri pătrați la intrarea în unitatea de sănătate, precum și achiziționarea unei ambulanțe second-hand pentru necesitățile instituției.

În cursul lunii martie 2019, Consiliul Raional Anenii Noi a transmis o cerere de plată finală, însoțită de raportul de justificare a cheltuielilor aferente proiectului și de realizare a activităților cuprinse în acordul de finanțare. (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: