Home / Social / Copil de 8 ani din Negrești, dus în stare gravă la spital, după ce s-a accidentat în parcul de joacă din centrul orașului

Copil de 8 ani din Negrești, dus în stare gravă la spital, după ce s-a accidentat în parcul de joacă din centrul orașului

Un băiat de 8 ani a ajuns în stare gravă la spital în urma unei leziuni suferită la coloana vertebrală în timp ce se juca în parcul din centrul orașului Negrești. Din câte se pare, copilul s-a accidentat în timp ce sărea pe o trambulină. 
Accident care ar putea avea consecințe grave în parcul din centrul orașului Negrești. Victima este un băiat de 8 ani, din localitate, care a suferit un traumatism grav la coloana vertebrală. Incidentul s-a petrecut în prezența părintilor care se aflau în parc la momentul respectiv. De altfel aceștia au fost cei care au sunat la numărul de urgență 112 și au chemat o ambulanță, mai ales că fiul lor a spus că nu-și mai simte deloc picioarele, iar mâinile le poate mișca doar puțin.
” La caz a ajuns un echipaj de prim-ajutor care a acordat îngrijiri medicale specifice unor astfel de accidente. Ulterior, minorul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.
După ce a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Vaslui, copilul a început să-și simtă atât mâinile cât și picioarele, fiind supus unei evaluări amănunțite a medicilor. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Motociclist rănit grav într-un accident, pe E 581, în apropiere de Bârlad

Un tânăr de 30 de ...

270 de locuri de muncă vacante la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

În cadrul Bursei locurilor de ...

La Iana, un șofer băut a accidentat grav un pieton și mai beat

Un șofer cu o alcoolemie ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: