Home / Administratie / Locativa Vaslui scoate la vânzare cele 80 de apartamente din Zona Industrială

Locativa Vaslui scoate la vânzare cele 80 de apartamente din Zona Industrială

de Dănuț CIOBANU

Nicu Palade, directorul SC Locativa SRL, a anunțat în ședința Consiliului Local Vaslui că în perioada imediat următoare vor fi scoase la vânzare apartamentele ANL din Zona Industrială. În zona respectivă sunt trei blocuri ANL, cu cinci scări care au în total 80 de apartamente.

Primăria Vaslui a finalizat operațiunea de intabulare în cartea funciară a celor trei blocuri ANL din Zona Industrială, inclusiv faza de apartamentare. În acest moment, fiecare apartament este trecut în cartea funciară și va putea fi vândut.

Operațiunea cadastrală s-a finalizat, iar cele 80 de apartamente vor putea fi vândute. Mai sunt de perfectat anumite lucruri privind actele necesare la dosar, iar în lunile următoare vom începe vânzarea apartamentelor. Sunt mai multe cereri din partea chiriașilor pentru a-și cumpăra apartamentele. Înainte de începerea vânzării vom organiza o întâlnire cu toți locatarii, pentru a le spune oamenilor că s-a făcut apartamentarea și pot cumpăra. Le voi spune exact data de la care își pot cumpăra apartamentul. Mulți chiriași apelează la programul Prima Casă pentru a achiziționa apartamentele”, a spus Nicu Palade.

În zona Industrială sunt trei blocuri ANL, cu cinci scări care au în total 80 de apartamente. Un apartament cu două camere va fi vândut cu un preț de 151.000 lei, preț care a fost aprobat în CL Vaslui.

Trăiesc aici familii tinere și doresc să cumpere, să își ia credite și să plătească. Statul le-a pus la dispoziție apartamente ce pot fi achiziționate la prețuri mai mici decât pe piața liberă”, a precizat Nicu Palade.

În calitate de administrator de spații locative, SC Locativa Vaslui a vândut până la această dată 32 de apartamente, din care 21 în Bl. nr. 287 și 11 apartamente în Bl. nr. 283. În total, la nivelul municipiului Vaslui mai sunt de vândut 113 apartamente ANL.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Șanse de angajare mai mici și discriminare la locul de muncă pentru bolnavii de cancer din județul Vaslui

Pe lângă problemele medicale și ...

Negocieri politice pentru împărțirea ultimilor bani din fondul la dispoziția CJ Vaslui

de Dănuț CIOBANU Consilierii din ...

Vasluienii cu pensii de până la 1.139 de lei vor putea solicita compensarea cu 90% a prețului medicamentelor

Din septembrie, persoanele cu pensii ...

%d blogeri au apreciat: