Home / Social / Parc dedicat ”Serbării florilor”, lângă Primăria Vaslui

Parc dedicat ”Serbării florilor”, lângă Primăria Vaslui

Primăria Vaslui a amenajat un parc în vecinătatea sediului instituției în care sunt ”marcate” edițiile serbărilor florilor desfășurate în municipiului reședință. Amenajamentele sunt realizate din florile și plantele ornamentale ale firmelor sau instituțiilor care expun anual în Piața Civică.

”Serbarea florilor” face istorie în Vaslui. Și asta după ce autoritățile locale au decis să reamenajeze parcul verde din imediata vecinătate a primăriei. Aici, de-a lungul unei alei în formă de frunză, sunt făcute amenajamente florale cu exponate chiar din cadrul expoziției, donate de către firmele sau instituțiile participante.

”Lângă sediul primăriei a fost amenajat un spațiu în care pot fi plantate flori care au fost expuse la standurile prezente la ”Serbarea Florilor”. Dacă există comercianți care doresc să lase unele exponate, acestea vor fi plantate în spațiul respectiv, cu mențiuni referitoare la originea florilor și la anul în care au fost sădite, pentru ca zona să fie una care să amintească permanent despre acest eveniment”, a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.
Pe spațiul verde, au apărut deja amenajamente care amintesc de primele ediții ale ”Serbării Florilor”. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Asistenta din Vaslui bătută crunt de soț este, în continuare, în stare critică la Iași

Femeia de 43 de ani ...

CJ Vaslui va aproba prețul cerealelor pentru evaluarea arendei în 2020

Consiliul Județean (CJ) Vaslui va ...

Municipiul Vaslui s-a umplut de culoare, după pornirea iluminatului festiv

Iluminatul festiv specific sărbătorilor de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: