Home / Social / Parc dedicat ”Serbării florilor”, lângă Primăria Vaslui

Parc dedicat ”Serbării florilor”, lângă Primăria Vaslui

Primăria Vaslui a amenajat un parc în vecinătatea sediului instituției în care sunt ”marcate” edițiile serbărilor florilor desfășurate în municipiului reședință. Amenajamentele sunt realizate din florile și plantele ornamentale ale firmelor sau instituțiilor care expun anual în Piața Civică.

”Serbarea florilor” face istorie în Vaslui. Și asta după ce autoritățile locale au decis să reamenajeze parcul verde din imediata vecinătate a primăriei. Aici, de-a lungul unei alei în formă de frunză, sunt făcute amenajamente florale cu exponate chiar din cadrul expoziției, donate de către firmele sau instituțiile participante.

”Lângă sediul primăriei a fost amenajat un spațiu în care pot fi plantate flori care au fost expuse la standurile prezente la ”Serbarea Florilor”. Dacă există comercianți care doresc să lase unele exponate, acestea vor fi plantate în spațiul respectiv, cu mențiuni referitoare la originea florilor și la anul în care au fost sădite, pentru ca zona să fie una care să amintească permanent despre acest eveniment”, a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.
Pe spațiul verde, au apărut deja amenajamente care amintesc de primele ediții ale ”Serbării Florilor”. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Vacanțe în extrasezon, reduse cu până la 70%, pentru vasluienii care aleg “Litoralul pentru toți”

Cei care nu au ajuns ...

Cartierul Complex Școlar rămâne fără apă potabilă

Astăzi, în cartierul bârlădean Complex ...

Bătrân din Vaslui, lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni din zona Școlii nr. 9

Un barbat in varsta de ...

%d blogeri au apreciat: