Home / Politic / Reacția deputatului Adrian Solomon (PSD), după condamnarea lui Dragnea: ”Vom fi iarăși ce am fost și mai mult decât atât”

Reacția deputatului Adrian Solomon (PSD), după condamnarea lui Dragnea: ”Vom fi iarăși ce am fost și mai mult decât atât”

Deputatul Adrian Solomon, președinte executiv al Organizației județene Vaslui a PSD și președinte al Organizației municipale Bârlad este convins că șocul prin care trece PSD în urma evenimentelor din ultimele două zile – pierderea supremației la alegerile europarlamentare și condamnarea la închisoare a liderului Liviu Dragnea – vor întări partidul. Nu crede că dubla lovitură este suficientă să diminueze forța PSD, iar condamnarea lui Dragnea este, în opinia lui, dovada că ”îngenuncherea statului de drept” a fost o simplă manipulare.
”După doi ani de manipulare permanentă, că dictatorul Dragnea își face legi pentru a scăpa de închisoare și că vrea să încalece statul de drept, sper ca toată această propagandă să înceteze. Toată gargara useristă, penelistă, iohannistă, din ultimii ani, se arată astăzi ca neavând nicio relevață. Sper ca lumea să nu aștepte ca încă un nevinovat să intre la închisoare, ca să se trezească și să își dea seama că e manipulată în mod grosolan de niște cercuri de interese care depășesc chiar granițele țării noastre. Prin urmare, îmi pare rău de ceea ce s-a întâmplat astăzi. Este o decizie a unei justiții care sper să fie independentă și să se bazeze pe dovezi”, a declarat, pentru Est News, deputatul PSD.
Adrian Solomon a dat de înțeles că toți cei ce cântă prohodul PSD ar trebui să se abțină, nefiind acum prima dată când stabilitatea partidului este pusă la încercare.
”Eu sunt în PSD din 2003. Am văzut lideri precum domnul Năstase, domnul Geoană, domnul Ponta, domnul Dragnea. După fiecare dintre ei, partidul a avut viață și a fost mai tare decât a fost înainte. Prin urmare, vom fi iarăși ce am fost și mai mult decât atât”, a mai precizat Solomon, parafrazându-l pe Petru Rareș. (Simona MIHĂILĂ)

About Simona Vasile

x

Check Also

Vasluienii mai au 7 zile la dispoziție să se înscrie pentru a vota la prezidențiale în străinătate

Cei care nu se vor ...

Mesajul exasperat al USR Bârlad în legătură cu străzile orașului: ”Primăria peticește drumurile continuu, fără nicio strategie”

Încercările disperate ale conducerii Primăriei ...

(Facsimil) PSD Bârlad a făcut anunțul oficial: șoseaua de centură a Bârladului intră în linie dreaptă

Așa cum am anunțat în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: