Home / Social / Camera de Comerț Vaslui va participa la Forumul Trilateral de Afaceri de la Chișinău

Camera de Comerț Vaslui va participa la Forumul Trilateral de Afaceri de la Chișinău

Conducerea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui va participa joi, 30 mai 2019, la Forumul Trilateral de Afaceri Republica Moldova – România – Ucraina. În acest an, cea de-a treia ediție a forumului va fi organizată la Chișinău, în Republica Moldova. Evenimentul va reuni reprezentanți ai camerelor de comerț și industrie, asociațiilor de afaceri și agenți economici din cele trei state.

Delegația CCIA Vaslui va participa la a doua secțiune a forumului, intitulată “Oportunități și provocări ale cooperării transfrontaliere dintre Republica Moldova – România – Ucraina”. În cadrul secțiunii, Ionel Constantin, președintele CCIA Vaslui, va prezenta date despre județul nostru, precum și oportunitățile pe care întreprinzătorii din țările vecine le au pentru a dezvolta afaceri. La discuții va participa și Daniel Ioniță, ambasadorul României în Republica Moldova și președinții camerelor de comerț și industrie din Maramureș, Botoșani și Suceava.

Obiectivul principal al evenimentului este de a contribui la dezvoltarea unor relații economice și comerciale stabile și de lungă durată între Republica Moldova, România și Ucraina. De asemenea, companiile participante vor avea posibilitatea de a-și promova produsele și serviciile, de a identifica partenerii de afaceri, încheia acorduri de colaborare și de a realiza proiecte transfrontaliere”, a spus Ionel Constantin.

La forum vor mai participa și Sergiu Harea, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Vladimir Oleynik, președintele Camerei de Comerț și Industrie Poltava, Vitalii Maistrenko, vicepreședinte Camerei de Comerț și Industrie Kiev(Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Angajările la DGASPC, suspendate până la adoptarea bugetului instituției

Austeritate la DGASPC Vaslui! Deși Direcția ...

Criza de mecanizatori paralizează activitățile din agricultura județului Vaslui

de Dănuț CIOBANU  Agricultura județului Vaslui ...

A murit profesoara Elena Brașoveanu!

Veste tristă și neașteptată pentru cadrele ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: