Home / Sanatate / Trei copii din Negrești, răniți în urma exploziei în față a unei sticle cu benzină căreia i-au dat foc

Trei copii din Negrești, răniți în urma exploziei în față a unei sticle cu benzină căreia i-au dat foc

Trei băieți care se jucau pe un câmp din apropiere de orașul Negrești au ajuns cu ambulanțe la spital, miercuri, cu leziuni grave la nivelul fețelor în urma exploziei unei sticle cu benzină. Incidentul s-a petrecut din vina copiilor, care au dat foc la respectivul recipient cu combustibil. 
Joaca unor copii cu lichide inflamabile se putea sfârși tragic pentru aceștia. Aflați pe un câmp de lângă Negrești, cei trei băieți de 8, 11 și 13 ani au dat foc la un PET cu benzină, moment în care recipientul, din cauza valorilor de carburant, le-a explodat în față. Alertat de zgomotul produs, un bărbat care trecea prin zonă a mers spre zona în care se aflau copiii, ulterior alertând autoritățile la numărul de urgență 112.
“La locul indicat de apelant, au fost trimise trei autosanitare, din care una de terapie intensivă mobilă. Victimele prezentau arsuri de gradele I-III la nivelul feței, fără să le fie afectate căile respiratorii”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.
După ce au primit îngrijirile medicale și s-a reușit stabilizarea lor, cei trei băieți au fost transportați cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Accident la Dragomirești provocat de un șofer cu mașină cu volan pe dreapta. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane, soț și soție, ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

Inaugurarea sălii de sport de la Școala „Episcop Iacov Antonovici”, o nouă incertitudine pentru deschiderea anului școlar

Mai sunt trei săptămâni până ...

%d blogeri au apreciat: