Home / Administratie / Palmierii vor lua locul ororilor din lemn din centrul Bârladului

Palmierii vor lua locul ororilor din lemn din centrul Bârladului

A dispărut, în sfârșit, urâțenia din centrul orașului. Cele câteva căsuțe din lemn vandalizate și transformate în containere de gunoi sau toalete publice au fost transportate la Centrul de Afaceri. Nu se știe dacă vor fi recondiționate sau aruncate pe foc, cert este că ele nu mai stau abandonate, cu ușile deschise, așteptând parcă pe cineva să le închidă.

Deși au stat așa luni de zile, timp în care au fost degradate de intemperii și de cetățenii certați cu bunul simț, edilul Boroș nu a fost deranjat de peisajul neplăcut din centrul orașului. Cu toate că a cutreierat în lung și-n lat Bârladul, în campania pentru europarlamentare, se pare că imaginea cu căsuțele lăsate de izbeliște nu i-a deranjat retina. Să nu-i fi spus nimeni că ar trebui să nu ignore aceste aspecte, aparent minore?

Nici acum căsuțele nu ar fi dispărut dacă vremea nu ar fi permis scoaterea din seră a palmierilor. Zilele acestea, aleea cunoscută deja de bârlădeni drept „Aleea palmierilor” va fi decorată cu acești copăcei iubitori de soare și vânt, spre încântarea ochilor celor care o vor tranzita, sau a celor care vor dori să stea pe băncile din zonă. Asta, până la toamnă, când nu este exclus ca, în campania pentru prezidențiale, edilul să mai pregătească alte ”targuri tradiționale românești”, cu kurtos ungurești, ii chinezești și sutiene turcești. (P. Alexa)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bovină salvată de pompieri, după ce a căzut într-un canal din Vaslui

O bovină căzută într-un canal ...

Fermierii din județul Vaslui intră și pe piața usturoiului din România

Deși în județul Vaslui nu ...

Cetățenii și consilierii locali sună la Transurb Vaslui, pentru a se plimba cu noile microbuze

Noile microbuze urbane de transport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: