Home / Sanatate / VIDEO: Trei copii s-au nenorocit dând foc la niște cauciucuri pe care le-au stropit cu benzină și le-au dat foc

VIDEO: Trei copii s-au nenorocit dând foc la niște cauciucuri pe care le-au stropit cu benzină și le-au dat foc

La un pas de tragedie. Trei copii in varsta de 8, 11 si, respectiv, 13 ani, au ajuns la spital cu arsuri de gradele I si II dupa ce au incendiat cu benzina niste anvelope, pe un ses de la marginea Negrestiului. Alertati de tipetele de durere, localnicii au alergat sa vada ce s-a intamplat si au sunat la 112 pentru a cere ajutor. Rudele copiilor spun ca nu e prima data cand cei trei prieteni se joaca aprinzand cauciucuri uzate.
Momente de panica au fost miercuri, in jurul pranzului, la Negresti. Trei baieti au fost cuprinsi de flacari, dupa ce au stropit cu benzina niste cauciucuri si le-au dat foc. S-a auzit o explozie si copiii au fost la un pas de tragedie.
”Se jucau cu niste cauciucuri, pe ses. Au luat benzina de acasa, pentru ca tatal meu are drujbe, si au aruncat prea multa. A fost o explozie care i-a ars pe fata pe toti  trei. Un vecin ne-a anuntat ce s-a intamplat si am mers repede. Au mai dat foc la cauciucuri, dar nu cu benzina. Nu au mai facut asa ceva pana acum. Unul dintre ei este mai grav, dar isi vor reveni. Nu cred ca le mai trebuie”, a spus fratele unuia dintre raniti.
La fața locului a ajuns un echipaj de la Serviciul de Ambulanta Județen Vaslui, care a acordat primele ingrijiri copiilor. În scurt timp, in zona a ajuns si autosanitara de Terapie Intensiva Mobila, din cadrul SMURD Vaslui.

”S-au jucat cu benzina si asa au suferit arsuri de gradele I si II, la nivelul fetei. Toti cei trei copii au primiti ingrijiri si au fost trasportati la Spitalul de Urgenta din Vaslui, unde vor ramane internati. Pot spune ca au avut noroc. Ei se jucau nesupravegheati. Se puteau intampla mai rau”, ne-a declarat dr. Alexandrina Ciubotari,  din cadrul SMURD Vaslui. Pe fir au intrat si cei de la Protectia Copilului, care fac propriile verificari in acest caz.
Deși viața copiilor este în afara oricărui pericol, se pare că fețele lor vor rămâne cu semne inestetice pentru tot restul vieții.

About Simona Vasile

x

Check Also

ULTIMA ORĂ A încetat din viață farmacista Ana Sârbu, soția regretatului dr. Constantin Teodorescu

ULTIMA ORĂ: A încetat din ...

Ce au de ascuns cei de la Spitalul Bârlad? Tot mai puțină transparență la concursurile pentru ocuparea posturilor vacante

Spitalul Municipal de Urgență „Elena ...

Anchetă la Spitalul din Huși. Pacient diagnosticat greșit cu cancer în fază terminală

de Daniel Micu Un medic ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: