Google+
Home » Social » 32 de copii din Centrul Maternal Vaslui au primit cadouri de la angajații Casei de Asigurări de Sănătate

32 de copii din Centrul Maternal Vaslui au primit cadouri de la angajații Casei de Asigurări de Sănătate

Angajații Casei Județene de Asigurări de Sănătate Vaslui au făcut o surpriză, în avans, celor 32 de micuți din cadrul Centrului de Îngrijire de Zi din municipiul reședință cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Prin contribuția proprie a fiecărui salariat al instituției, copiii proveniți din familii aflate în dificultate au primit cadouri constând în îmbrăcăminte, cărți și rechizite.

Momente emoționante la Centrul Maternal Vaslui, acolo unde cei 32 de copii aflați în îngrijirea specialiștilor Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului au primit daruri de la angajații CJAS Vaslui. Evenimentul, inițiat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, s-a desfășurat în cadrul acțiunii ”Shoebox” (cutie de pantofi), cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, sărbătorită în fiecare an la 1 iunie.

Vedem tot felul de copii zilnic, care vorbesc și zâmbesc diferit, care au ori nu o problemă de sănătate și care, din nefericire, plâng sau au o suferință. Veseli sau nu, timizi sau mai curajoși, inocenți, frumoși, fragili prin însăși definiția de “copii”, cei mici sunt minunați și merită să fie iubiți. Dorim, astfel, să contribuim măcar puțin la ameliorarea climatului afectiv al copiilor aflați aici, să îi încurajăm și să le stimulăm încrederea în semeni. Le dorim ”La multi ani” tuturor copiilor”, a declarat președintele-director al CJAS Vaslui, Mihaela Chitariu.

La finalul acțiunii, copiii aflați în Centrul Maternal s-au îndulcit cu prăjiturile și bomboanele oferite tot de salariații CJAS Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: