Google+
Home » Social » Bărbat rănit grav după ce a intrat cu căruța într-un cap de pod în Epureni

Bărbat rănit grav după ce a intrat cu căruța într-un cap de pod în Epureni

Un bărbat de 45 de ani, din Epureni, a ajuns în stare gravă la spital, joi după-amiază, după ce a intrat cu căruța într-un cap de pod de pe un drum județean din satul său natal. Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele victimei pentru vătămare corporală din culpă.

Accident mai puțin obișnuit pe drumul județean din localitatea Epureni. Un bărbat care circula cu căruța pe șoseaua de asalt s-a trezit aruncat din atelaj după ce calul s-a speriat și a intrat într-un cap de pod din beton de pe marginea drumului. În cădere, căruțașul de 45 de ani s-a lovit puternic la cap, rămânând în stare de inconștiență. Un consătean care a observat accidentul a sunat la numărul de urgență 112 și a chemat o ambulanță.

Victima accidentului a suferit un traumatism cranio-cerabral. Însă, din cele comunicate de polițiștii care au desfășurat cercetări la fața locului, bărbatul a fost transportat în stare de conștiență la Spitalul de Urgență Bârlad”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele căruțașului pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: