Home / Invatamant / Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” are doi șefi de promoție

Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” are doi șefi de promoție

Andu Florin Munteanu și Cătălin Stoian sunt șefii promoției 2019 a Colegiului Național „Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad. Dacă în anii trecuți supremația era deținută de fete, anul acesta, băieții au demonstrat că au fost mai buni în cei patru ani de liceu, ambii la profilul real.

Media generală cu care cei doi au reușit să se claseze primii din promoția lor este 9,98. Andu este elev al clasei a XII-a D, profilul Științele naturii și a fost șef de promoție și la sfârșitul clasei a VIII-a. Cătălin, din clasa a XII-a B, a studiat la profilul Matematică-Informatică și a fost olimpic la informatică, fizică și chimie. Dacă Andu își dorește să urmeze Farmacia, Cătălin se îndreaptă către Politehnică, intenționând să se specializeze în domeniul IT.

Prin performanța celor doi elevi, și anul acesta, Colegiul „Gheorghe Roșca Codreanu” a reușit să se situeze pe primul loc în topul mediilor șefilor de promoție din Bârlad. Este meritul profesorilor acestui liceu, dar și al elevilor, care încă din clasa a IX-a au o pregătire solidă, dobândită în școala gimnazială, copii preocupați în mod special de studiu dar și de activități extrașcolare, care implică simț civic și responsabilitate. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Lecții de pian gratuite, la Școala de Arte din Bârlad, oferite de profesorul Mihail Manciu în memoria soției sale

Inițiativă lăudabilă! Mihail Manciu, profesor ...

Șefe de promoție din Bârlad, primite cu brațele deschise de universități de prestigiu

Alice Beatrice Giușcă, șefa promoției ...

Ministerul Agriculturii finanțează activitatea Colegiului Agricol din Huși

Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir” Huși ...

%d blogeri au apreciat: