Home / Social / Debut expozițional al unei eleve de la Pedagogic, de Ziua Copilului

Debut expozițional al unei eleve de la Pedagogic, de Ziua Copilului

O elevă a Liceului Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad va avea propria expoziție, chiar de Ziua Copilului, sâmbătă, 1 Iunie.

Mădălina Vârgolici, din clasa a X-a, coordonată de profesorul Sebastian Pascu, își va expune lucrările de pictură și grafică la Galeria de Artă „N. N. Tonitza”. Expoziția, intitulată „Expresivități” va fi deschisă publicului până pe 15 iunie.

„Expoziția talentatei eleve Mădălina Vârgolici, eveniment organizat de Primăria Bârlad împreună cu Fundația Culturală „Dr. Constantin Teodorescu”, este o expoziție de artă modernă, în care sunt conturate noile orientări în arta plastică. Lucrările de pictură și grafică sunt realizate de Mădălina cu elemente de realism, ușor minimalism, expresionism și ceea ce merită apreciat la mica artistă este culoarea dezinvoltă”, a declarat, pentru Est News, Dionisie Gradu, cel care alături de Valentin Stoian, cu care Mădălina studiază în particular pictura, va prezenta expoziția.

Emoțiile tinerei artiste sunt mari, mai ales că este la prima sa expoziție, însă este încrezătoare că lucrările sale vor fi apreciate de iubitorii bârlădeni de artă plastică.

”Este prima mea expoziție. Nu am mai expus nicăieri. Am emoții pentru sâmbătă, dar, în același timp, am încredere în mine. Sper ca publicul să îmi aprecieze lucrările, munca și studiul asupra picturii și graficii. Este important pentru mine, întrucât vreau ca după liceu să urmez Facultatea de Arte din Cluj”, a declarat, pentru Est News, Mădălina Vârgolici. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Șanse de angajare mai mici și discriminare la locul de muncă pentru bolnavii de cancer din județul Vaslui

Pe lângă problemele medicale și ...

Negocieri politice pentru împărțirea ultimilor bani din fondul la dispoziția CJ Vaslui

de Dănuț CIOBANU Consilierii din ...

Vasluienii cu pensii de până la 1.139 de lei vor putea solicita compensarea cu 90% a prețului medicamentelor

Din septembrie, persoanele cu pensii ...

%d blogeri au apreciat: